1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NEREDEYSE YAŞI KADAR SUÇU VAR!
NEREDEYSE YAŞI KADAR SUÇU VAR!

NEREDEYSE YAŞI KADAR SUÇU VAR!

23 Yaşındaki genç vazgeçmiyor...

A+A-

Gazimağusa’daki Polatpaşa Camisi’ni, Özel Eğitim Vakfı binasını ve Hayvanat Bahçesi’nin ofisini açarak, hırsızlık yapmakla suçlanan Ali Karazor, dün mahkemeye çıkarılarak, aleyhine tahkikat amaçlı bir gün tutukluluk emri temin edildi.

Ülkede turist olarak bulunan Ali Karazor, cami ve eğitim vakfına ait binanın pencere ve kapısını hasara uğratmanın yanı sıra, ikinci kez girdiği ve demir çubukla açtığı Hayvanat Bahçesi’nin ofis bölümünde, içerisinde 700 TL nakit para bulunan yazar kasa ve masa üzerindeki 100 TL madeni parayı sirkat etmekle suçlanıyor.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, meselenin olgularını aktarması için, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan meselenin tahkikat memuru Kozal Depreli’yi yeminli şahadete çağırdı.

Tanık polis Kozal Depreli, zanlının, 31 Ocak 2014’te, saat 23.00’te Polatpaşa Camisi’nin güneye bakan penceresini, 3 Şubat 2014’te de sur içindeki Özel Eğitim Vakfı’nın pencere ile iç kapısını kasten ve kanunsuz olarak hasara uğrattığını söyledi.

Tanık polis, şahadetinin devamında zanlı Karazor’un, Hüseyin Yılmaz’ın işletmeciliğini yaptığı Hayvanat Bahçesi’ni demir çubukla açarak, içerisinden 700 TL nakit para bulunan yazar kasa ve masa üzerindeki 100 TL madeni parayı sirkat ettiğini söyledi.

Zanlının, önceki gün, yine bahse konu, Hayvanat Bahçesi’ne girmek için pencereyi hasara uğrattığını kaydeden Kozal Depreli, zanlıyı ihbar üzerine yakaladıklarını anlattı. Depreli, yeni başlatılan tahkikatın tamamlanabilmesi için mahkemeden süre talep etti.

Yargıç, zanlının bir gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

 

İLKİ DEĞİL HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.