1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NEŞELİ BİR GÜN GEÇİRDİLER
NEŞELİ BİR GÜN GEÇİRDİLER

NEŞELİ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Lefkoşa Belediyesi ile HASDER, Surlariçi’nde “Velesbitnan Surlariçi Turu” etkinliği düzenledi

A+A-

Halk Sanatları Vakfı (HASDER) ile Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) işbirliğinde “Velesbitnan Surlariçi Turu” etkinliği düzenlendi.

Etkinlik, “Lefkoşa Gençlik Günleri” kapsamında dün Asmaaltı bölgesinde yapıldı. “Velesbitnan Surlariçi Turu”na Lefkoşa Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu da katıldı.

Havanın da güzel olması nedeniyle çok sayıda vatandaşımız Lefkoşa Surlariçi’ne akın etti. Katılımcılar neşeli bir gün geçirdi.

Katılımın ücretli olduğu etkinlikte, toplanan maddi kazancın HASDER Gençlik Kulübü bünyesinde muhafaza edilip, bir sonraki etkinlikler için kullanılacağı belirtildi. Bisiklet turu, “Hazine Avı” şeklinde gerçekleştirildi.

Etkinlik sonucunda, dereceye giren ilk 3 çifte plaketleri HASDER Gençlik Kulübü ve LTB yetkilileri tarafından takdim edildi.

Vatandaşların ilgisinden memnun kalan LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Arasta ve Asmaaltı’nın yayalaştırılmasının ardından kısa sürede bölgeye olan ilginin artmaya ve uzun süredir kapalı dükkanların yeniden açılmaya başladığını söyledi.

Lefkoşa Sulariçi’ne olan ilginin her geçen gün arttığını belirten Fellahoğlu, şöyle konuştu:

“Surlariçi’ne geriye dönüş süreci yayalaştırma projesi ile birlikte başlamıştır. Eskiden Surlariçi’nden kaçış vardı. Şimdilerde ise geriye dönüş hızla devam etmektedir. LTB ile HASDER işbirliğinde çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Halkın ilgisi beni mutlu etti.”

Etkinlik çerçevesinde ‘Lefkoşa Türk Belediyesi Orkestrası’ kokteyl eşliğinde müzik ziyafeti de sundu.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.