1. HABERLER

  2. SPOR

  3. NEU CUP FENER'İN
NEU CUP FENER'İN

NEU CUP FENER'İN

NEU CUP Fener'in..!

A+A-

NEU CUP 2015 Turnuvasını Yakın Doğu Üniversitesi’ni 73-44 yenen Fenerbahçe kazandı

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinin katıldığı NEU Cup Turnuvasını Fenerbahçe kazandı. NEU RA 25 Spor Salonu’nda turnuvanın son gün maçlarında Fenerbahçe, Yakın Doğu Üniversitesi’ni zorlanmadan 73-44 yenerek şampiyon oldu.

Maçın başından itibaren oyunda üstünlüğü ele alan Fenerbahçe tecrübeli oyun kurucusu Birsel Vardarlı Demirmen’in yönetiminde Yakın Doğu önünde farkı açmaya başladı ve ilk periyotu 20-10 önde geçti. İkinci periyotta da üstün oyununu sürdüren Fenerbahçe farkı daha da açarak ilk yarıyı 47-21 önde bitirdi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında da tutuk oyununu sürdüren Yakın Doğu karşısında farkı giderek açan Fenerbahçe bu bölümü de 67-28’le geçti.  Son bölümde Yakın Doğu rakibinin rahat oyunundan faydalanarak sayılar bulsa da farkı kapatacak skora erişemeyince Fenerbahçe maçı 29 sayı farkla 73-44 kazanarak turnuva şampiyonluğunu kazanırken, Yakın Doğu Üniversitesi ise iki yenilgi ile üçüncü sırada yer aldı.

Abdullah Gül ikinci

Turnuvada ikinciliği Abdullah Gül Üniversitesi elde etti. Abdullah Gül Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 67-59 mağlup ederek iki galibiyetle ikinci sırada yer aldı. Mersin ise son sırada turnuvayı tamamladı.

zoi.jpg

“En Değerli Oyuncu” Birsel

NEU Cup Turnuvası’nda bireysel ödüller ise Fenerbahçe ve Abdullah Gül Üniversitesi sporcularına gitti. Fenerbahçe kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen turnuvanın en değerli oyuncusu ve asist lideri olurken, Abdullah Gül Üniversitesi’nin Yunanlı yıldızı Zoi Dimitrakou ise sayı ve ribaund kralı seçildi

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.