1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. New York’ta yayaların arasına dalan kamyonetten etrafa ateş açıldı
New York’ta yayaların arasına dalan kamyonetten etrafa ateş açıldı

New York’ta yayaların arasına dalan kamyonetten etrafa ateş açıldı

Reuters haber ajansının güvenlik yetkililerine dayandırdığı haberine göre; New York'ta yaşanan kanlı eylem, bir terör saldırısı...

A+A-

New York şehrinin Manhattan bölgesinde bir kamyonetin kalabalığın arasına daldığı sonrasında araçtan etrafa ateş açıldığı bildirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. ABD basını, olayda en az 7 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

ABD'nin New York şehrinde bulunan Manhattan bölgesinde Dünya Ticaret Merkezi yakınlarında bir kamyonetin yayaların arasına daldığı ve ardından araçtan etrafa ateş açıldığı belirtildi.  Operasyon başlatan bölge polisi, vatandaşların Chambers ve West sokaklarından kaçınmasını istedi.

Olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

111-003.jpeg

ABD BASINI: 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 15 YARALI VAR

ABD basınında yer alan haberlere göre; New York'ta Dünya Ticaret Merkezi yakınlarında meydana gelen saldırı sonucunda 7 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi ise yaralandı.

ABD POLİSİNDEN İLK AÇIKLAMA

ABD  polisi tarafından yapılan açıklamada: “Kasten yapıldı ama bu terör saldırısı olduğu anlamına gelmez.” Denildi.  Olayın terör saldırısı olup olmadığı araştırılıyor.

222-001.jpeg

REUTERS: TERÖR SALDIRISI

Reuters haber ajansı ise güvenlik yetkililerine dayandırdığı haberinde New York'ta gerçekleşen kanlı eylemi bir terör saldırısı olarak abonelerine duyurdu. FBI da olayı terör saldırısı olarak değerlendirdiklerini açıkladı.

333-001.jpeg

GÖRGÜ TANIKLARI: 2 SİLAH TAŞIYORDU

Görgü tanıkları bir kaza sonrası araçların birinden çıkan kişinin 2 silah taşıdığını ve sonrasında silah sesleri duyduklarını aktardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.