1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NEZARETTEN MEGASTAR’LI PROJE ÇIKTI
NEZARETTEN MEGASTAR’LI PROJE ÇIKTI

NEZARETTEN MEGASTAR’LI PROJE ÇIKTI

Üç yıl önce narkotik operasyonuyla gözaltına alınan Tarkan’dan polislere jest... Megastar Emniyet’in, “Polis çocukları için yapılacak rehabilitasyon merkezine destek verin” isteğini kırmadı.

A+A-

Narkotik polisi tarafından uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle 4 gün nezarethanede tutulan Tarkan, dün akşam Harbiye Açıkhava’da verdiği ilk konserde şarkılarını engelli polis çocukları için söyledi. Proje ise şöyle ortaya çıktı: İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 205 memurun engelli çocukları için bir rehabilitasyon merkezi kurulmasına karar verdi.  

BENİM İÇİN BÜYÜK BİR MUTLULUK 

Emniyet yetkilileri de, projeye destek olması için Tarkan’ın kapısını çaldı. Öneri karşısında büyük memnuniyet duyan ünlü şarkıcı, konser gelirini rehabilitasyon merkezine bağışlama kararı aldı. Mega destek sayesinde hazırlanan projenin hayata geçmesi de hız kazanmış oldu.

ÇAPKIN ÇİFTİNDEN DESTEK

Engelli polis çocuklarını hayata bağlayacak merkez Tarkan’la güç kazandı. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile eşi Nurten Çapkın da proje için çaba harcadı.

4 GÜN BOYUNCA 'MİSAFİR' EDİLDİ

Narkotik polisinin 2010 yılının şubat ayında düzenlediği şok operasyonda Tarkan Tevetoğlu da uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Dört gün süreyle emniyet nezarethanesinde kalan ünlü şarkıcı, sevk edildiği adliyede serbest bırakılmıştı.

Akşam

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.