1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. NİHAT DOĞAN SUNDUĞU RAMAZAN PROGRAMINDA AĞLADI
NİHAT DOĞAN SUNDUĞU RAMAZAN PROGRAMINDA AĞLADI

NİHAT DOĞAN SUNDUĞU RAMAZAN PROGRAMINDA AĞLADI

Nihat Doğan gözyaşlarına boğuldu! Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, sunduğu "Ramazan Geceleri" programında açıklamalarıyla değil gözyaşlarıyla programına damgasını vurdu.

A+A-

Her yaptığı eylem ve söylemle adeta olay olan medyatik isim Nihat Doğan, bu sefer de duygusal gözyaşları ile gündeme oturdu. Flash TV kanalında her akşam iftar öncesi, iftarda ve iftar sonrasında Ramazan programı sunan Nihat Doğan, aynı zamanda ezan okumasıyla da dikkat çekiyor. Dün akşamki programında ise gözyaşlarını tutamayarak ağlayan Nihat Doğan, ezanın vermiş olduğu halet-i ruhiye ile birlikte duygusal anlar yaşadı. Sonrasında konuğu eski manken Yaşar Alptekin'in hayat hikayesini dinleyen Nihat Doğan, gözyaşlarına hakim olamayarak ağladı.

Flash TV'deki Ramazan programıyla gündemde olan Nihat Doğan ilk programında ezan okuduktan sonra bu kez canlı yayındaki duygusal anlarla dikkat çekti.

Sansasyonel açıklamalarıyla tanıdığımız Nihat Doğan Flash TV Ramazan ayı boyunca yayınlanacak yeni programı "Ramazan Geceleri"ni sunmaya başladı.

 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.