1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NİJERYALI ÖĞRENCİDEN POLİSE DARP!
NİJERYALI ÖĞRENCİDEN POLİSE DARP!

NİJERYALI ÖĞRENCİDEN POLİSE DARP!

Alkollü şekilde DAÜ içerisinde bağırarak rahatsızlık yarattığı sırada müdahale etmek isteyen polis çavuşu Hakan Üzüm’ü darp eden Mohammed Saido Diallo tutuklandı

A+A-

Mağusa’da Doğu Akdeniz Üniversitesi içerisinde önceki akşam geç vakitte yüzde 192 promil alkollü olduğu tespit edilen Nijerya uyruklu Mohammed Saido Diallo, bağırıp rahatsızlık yarattığı gerekçesi ile kendisine müdahale etmek isteyen polis çavuşu Hakan Üzüm’ü darp ettiği için tutuklandı. Ayakları ile polis çavuşu Üzüm’ün yüzüne vuran Diallo dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkeme,  Diallo’nun 1 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Polis çavuşunu darp etti
Olayla ilgili zanlı Mohammed Saido Diallo hakkında soruşturma başlatan polis memuru Kozal Debreli mahkemedeki ifadesinde, zanlının 25 Ağustos tarihinde saat 02.30 sıralarında DAÜ’de umimi bir yer olan yolda nefesinde 192 promil alkol tesiri altında olduğu esnada bağırıp rahatsızlığı esnada suçüstü tespit edildiğini açıkladı. Diallo’nun polis arabasına bindirilmek istendiği esnada ayakları ile polis çavuşu Hakan Üzüm’ün yüzüne vurarak darp suçunu işlediğini belirten Debreli, zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme tutukluluk talebine itirazı olmayan Nijerya uyruklu Diallo’nun 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.