1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NİŞANLISINA DARP SUÇLAMASI
NİŞANLISINA DARP SUÇLAMASI

NİŞANLISINA DARP SUÇLAMASI

Jennifer Love Hewitt’in nişanlısı Brian Hallisay, bir magazin muhabirini darp etmekle suçlanıyor.

A+A-

TMZ’nin haberine göre Jennifer ve Brian, cuma günü California, Brentwood’daki Toscana isimli restorandan çıktıkları sırada fotoğraflarını çekmeye hazırlanan magazin muhabiriyle bir olay yaşadılar.

Kaynaklar, çiftin, magazin muhabirine fotoğraf çekmemesini söylediklerini fakat muhabirin bu talebi görmezden gelip çiftin fotoğraflarını çekmeye başladığını belirtiyor.

Bunun üzerine çileden çıkan Brian’ın, magazin muhabiriyle bir itiş kakışa girdiği söyleniyor. Bu sırada muhabirin kamerasının gözünün yakınına çarptığını iddia ettiği söyleniyor.

Bu arada Jennifer olaydan dolayı kendini kötü hissetmiş olacak ki, magazin muhabirine birkaç poz çekmesi yönünde izin verdi. Sonrasında ise çift olay yerinden ayrıldı.

Fakat görünüşe bakılırsa olay, muhabir için orada kapanmamış. Polis kaynakları, magazin muhabirinin, olaydan birkaç saat sonra polis merkezine giderek, Brian’a karşı darp suçlamasında bulunduğunu belirttiler. Öte yandan TMZ’nin kaynakları, muhabirin, polis merkezine gittiği sırada yüzünde ya da gözünde gözle görülür bir yaralanma olmadığını söylediler.

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.