1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. NİŞANLISINI ÜZENLERE DAVA AÇTI
NİŞANLISINI ÜZENLERE DAVA AÇTI

NİŞANLISINI ÜZENLERE DAVA AÇTI

Serdar Ortaç, nişanlısı Chloe Loughnan'ın oturma ve çalışma izni olmadığı yönündeki haberlere, 50 bin TL'lik dava açtı.

A+A-

Serdar Ortaç, nişanlısı Chloe Loughnan hakkında çıkan oturma ve çalışma izni olmadığına dair haberlere davayla yanıt verdi. Ortaç, sevgilisine ait yasal izinleri mahkemeye delil olarak sunup haberlerin yayınlandığı gazeteden 50 bin TL manevi tazminat istedi.

'YENGENİN İŞİ ZOR'

Ünlü şarkıcı, avukatı Aydın Kurban aracılığıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne sunduğu dilekçesinde, 21 Temmuz günü çıkan 'Yengenin işi zor' başlıklı haberde gerçek dışı iddialarla kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu iddia etti. Kurban, müvekkilinin toplum tarafından beğenilen bir sanatçı olduğunu ve dillere düşmüş şarkılara imza attığını belirterek haberde kullanılan ifadelerin gerçek dışı olduğunu kaydetti.

Haberde; Loughnan'ın oturma ve çalışma izninin olmadığı, bu nedenle Sortie'nin içinde bulunan restorandaki işine son verildiği iddia edilse de, 19 Eylül 2012 tarihinde oturma, 10 Temmuz 2013 tarihinde ise çalışma izni aldığı ve iddia edilen eğlence mekânında hiç çalışmadığı kaydedildi. Müvekkilinin kumar borcu yüzünden servet kaybettiği, tatil parasını arkadaşı Süreyya Yalçın'ın ödediği iddialarının da asılsız olduğunu belirten Kurban, Loughnan'a ait yasal izinler ile tüm tatil masraflarının Ortaç tarafından ödendiğine ilişkin faturaları mahkemeye delil olarak sundu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.