1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “NİTELİK VE VERİMLİLİĞİN ARTIRILMASI AMAÇLANIYOR”
“NİTELİK VE VERİMLİLİĞİN ARTIRILMASI AMAÇLANIYOR”

“NİTELİK VE VERİMLİLİĞİN ARTIRILMASI AMAÇLANIYOR”

İmzalandığı tarihten itibaren yürürlüğe giren işbirliği protokolü, iki yıl sürecek;

A+A-

 

BAKAN AKANSOY: “BAKANLIĞIN SUNDUĞU HİZMETLERDE NİTELİK VE VERİMLİLİĞİN ARTIRILMASI AMAÇLANIYOR”

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı  ile  Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) arasında, “İçişleri ve Çalışma Bakanlığı’nın  ihtiyaç duyduğu  hizmetlerin  karşılanması” ile ilgili işbirliği protokolü imzalandı.

İçişleri ve Çalışma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, bakanlıkta gerçekleşen imza töreninde,  protokole İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy ile  DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam imza koydu.

İmzalandığı tarihten itibaren yürürlüğe giren işbirliği protokolü, iki yıl sürecek.

AKANSOY: “NİTELİK VE VERİMLİLİĞİN ARTIRILMASI AMAÇLANIYOR”

Törende konuşan İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, tüm vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt veren, etkin, verimli ve çözüm odaklı bir kamu yönetimi vizyonu çerçevesinde,   DAÜ ile işbirliği protokolü imzalandığını kaydetti.

Akansoy, protokol ile, İçişleri ve Çalışma Bakanlığı’nın sunduğu hizmetlerde nitelik ve verimliliğin arttırılmasının amaçlandığını ifade etti. 

DAÜ’nün kalite ve niteliğine inandıkları bir üniversite olduğunu söyleyen Akansoy, protokol  kapsamında, Bakanlığın,  bilgi işlem sistemleri konusunda  DAÜ’den danışmanlık hizmeti  alacağını,  Bakanlığın  belirleyeceği  bölgelerde  köy  gelişim modeli oluşturularak  pilot uygulamalar yapılacağını ve  İçişleri  Çalışma Bakanlığı’nın  görev  alanını içeren konularda  araştırma ve  ihtiyaç analizinin yapılması için   DAÜ tarafından uzman desteği sağlanacağını belirtti.

Akansoy, Bakanlığın yetki alanları içinde,  yasalara uygun olarak DAÜ’ye yardım etmeye ve katkı sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

OSAM: “EĞİTİM HİZMETLERİ SUNULACAK”

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam ise, İçişleri ve Çalışma Bakanlığı ile işbirliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Osam, protokol kapsamında Bakanlığın sunmuş olduğu hizmet kalitesini arttırmak amacıyla Doğu Akdeniz Üniversitesi tarafından eğitim hizmetlerinin sunulacağını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.