1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. NİYETİ ÖLDÜRMEKMİŞ!
NİYETİ ÖLDÜRMEKMİŞ!

NİYETİ ÖLDÜRMEKMİŞ!

Cezaevine gönderildi!

A+A-

Tamir parasını çok bularak Pakistanlı Amir’i defalarca başından bıçaklayan Vietnamlı Vo Van cezaevine gönderildi

Çiğdem AYDIN

Girne-Canpolat Caddesinde 9 Aralık tarihinde telefonuna el koyduğu gerekçesi ile Nano Teknoloji Telefon ve Satış dükkânında çalışan Pakistanlı Amir Shazad’ı başından defalarca bıçaklayarak yaralayan Vietnamlı Vo Van Hoand dün teminat talebiyle yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

   Polis, zanlı Vo Van Hoand’ın “Taamüden adam öldürmeye teşebbüs”, “Kasti hasar” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlaması ile gözaltına alındığını belirtti. Polis, önceki akşam saat 18.20 sıralarında Girne’de Canpolat Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Nano Teknoloji Telefon ve Satış dükkânına alacağı olduğu gerekçesi ile giden zanlı Vo Van Hoand’ın tasarrufunda bulundurduğu 19 santim uzunluğunda ekmek bıçağı ile telefon dükkânında çalışan Pakistanlı Amir Shazad’a saldırdığını söyledi. 

   Polis, zanlının Shazad’ı başından defalarca bıçaklayarak öldürmeye teşebbüs ettiğini ifade etti. Polis, zanlı Vo Van Hoand’ın, Amir Shazad’ı bıçakladıktan sonra telefon dükkânının vitrin camlarını kırarak kasten zarara uğrattığını kaydetti. 

   Zanlının olay yerinden kaçmaya çalışırken tutuklandığını belirten polis, Amir Shazad’ın ise önce Girne ardından da Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldığını söyledi. Polis, ekmek bıçağı ile başından ağır yaralanan Amir Shazad’ın tedavisinin devam ettiğini, hayati tehlikeyi atlattığını kaydetti.  

   Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.

   Mahkeme, zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 3 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.