1. HABERLER

  2. SPOR

  3. NOTU BELLİ OLDU
NOTU BELLİ OLDU

NOTU BELLİ OLDU

Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki kararlarıyla hedef tahtası olan hakem Cüneyt Çakır'ın karşılaşmanın gözlemcisinden aldığı not belli oldu.

A+A-

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında son dönemin en iyi derbilerinden birine sahne olan ve atılan 6 golle büyük bir heyecanın yaşandığı karşılaşmada, verdiği kararlarla çok tartışılan hakem Cüneyt Çakır'a destek geldi. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, eleştirilerin odağına oturtulan hakemine sahip çıkarak, çok iyi bir yönetim gösterdiğini söyledi.

"KADIKÖY'DE SÜPER BİR MAÇ OLDU"

Böyle derbilerde hakemlerin eleştirilmesinin doğal olduğunu söyleyen Zekeriya Alp, bu tür konuşmalara kulak asmadıklarını belirterek, Çakır'ın doğru kararlar verdiğini vurguladı. "Kimsenin ne dediği beni ilgilendirmiyor" diyen MHK Başkanı, "Beni ilgilendiren tek şey şudur; Kadıköy'de süper bir maç oldu, süper bir yönetim izledik. Çok kritik pozisyonlar vardı ancak bunca kritik pozisyonun olduğu bir maçı hakem Cüneyt Çakır dört dörtlük yönetti. Verdiği kararlar doğruydu" şeklinde konuştu.

8.2: SINIFI GEÇTİ

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in çok beğendiği hakem Cüneyt Çakır, karşılaşmanın gözlemcisinden de geçer not almayı başardı. 90 dakika boyunca 2 kırmızı, 8 de sarı kart gösteren FIFA kokartlı Çakır'a, Kadıköy'de gözlemci olarak görev yapan Erol Ersoy'un 8.2 puan verdiği öğrenildi.

 

 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.