1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Nurgül Yeşilçay, paraya para demiyor
Nurgül Yeşilçay, paraya para demiyor

Nurgül Yeşilçay, paraya para demiyor

Nurgül Yeşilçay, paraya para demiyor

A+A-

11 yıl önce yaptığı reyting anlaşması ile parasını ikiye katlayan ilk oyuncu olan Nurgül Yeşilçay, şimdi sözleşmesindeki maddeden dolayı Paramparça dizisinin satışlarından da pay alıyor.

Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü erkan petekkaya'yla paylaştığı Paramparça dizisi reytinglere damga vurmaya devam ediyor. 2004 yılında Hande Ataizi'yle rol aldığı Meleklar Adası dizisinde Yeşilçay, o dönemki yapımcısı Osman Yağmurdereli'nin önerisini kabul ederek reyting üzerinden anlaşma yapmış ve parasını 2 katına yani 25 bin TL'ye çıkarmayı başarmıştı. Aynı teklifin önerildiği Hande Ataizi ise riske girmeyip sabit pare üzerinden anlaşma yaptığı için reytingler çok yüksek çıktığı halde Yeşilçay'dan daha az kazanmıştı.
 
 BÖLÜM BAŞI 140 BİN TL
 
Yeşilçay, şimdi son dizisi Paramparça'nın yapım şirketiyle de masaya oturduğunda sözleşmesinde yurtdışı satışlarından pay istedi. İsteği kabul edilen oyuncunun böylece Paramparça Cannes'daki TV fuarlarında Arap ve Türki Cumhuriyetleri'nin yanı sıra Balkan ülkeleri ve Güney Amerika'daki pek çok ülkeye satılınca kazancı katlanarak arttı.
 
Oyuncunun bölüm başına 140 bin TL aldığı gündeme gelmişti.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.