1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'O Adama Dikkat Et!"
'O Adama Dikkat Et!"

'O Adama Dikkat Et!"

Seda Sayan sevgilisini terk etti!

A+A-

Seda Sayan, bir takipçisinin "O adama dikkat et, eski karısının Facebook hesabına bak" uyarısı yapınca Kadırgalı, sevgilisi Murat Karabova'yı terk etti.

Seda Sayan, 6 yıl aşk yaşadığı Erhan Çelik'ten 7 ay önce ayrılmıştı. Ağustos'ta da iş adamı Murat Karabova ile aşk yaşamaya başlamıştı. Duymayan Kalmasın'ın haberine göre Seda Sayan Murat Karabova'dan ayrıldı.
 
ESKİ EŞİYLE YENİDEN BİR ARAYA GELMESİ İLİŞKİYİ BİTİRDİ

 

Seda Sayan'ın Murat Karabova'dan ayrılmasının nedeni olarak da etrafındakıilerin "o adama dikkat et!" diye yaptığı uyarı gösteriliyor. Bu uyarının yapılmasının nedeni ise geçen günlerde çok ağır bir gribal enfeksiyon geçiren Murat Karabova'ya iki çocuğunun annesi ve hemşire olan eski eşi Aslı Sarıpınar'ın baktığı ve ikilinin yeniden bir araya gelmesinin iddia edilmesi.
 
MURAT KAROBOVA: BEN BİR TEK ONA NİYETLİYİM
 
Murat Karabova ise bu iddialara Instagram hesabından bir paylaşım yaparak cevap vermişti. Murat Karabova paylaşımına "Kapattığım kapıların deliğinden bile bakmam ben bir tek ona niyetliyim" notunu düşmüştü.

 

TAKİPÇİSİNİN YORUMU SEDA'YI HAREKETE GEÇİRMİŞTİ
 
Öte yandan dün Seda Sayan, ''Aşık olduğunuz herifin eski eşinin Facebook'una bir girin de görün gerçekleri...'' diye yorum yapan takipçisine ''Facebook adresini bilmiyorum at bakalım.'' diye cevap verdi. Seda Sayan kısa süre sonra da paylaşımını yoruma kapattı.
 
MURAT KARABOVA AYRILIĞI DOĞRULADI
 
Murat Karabova bugün basında yer alan haberlere Instagram hesabından bir paylaşım yaparak şöyle cevap verdi: "Yapılacak her şeyin mertce olması dileklerimle, hala inancım var, doğru bir tanedir gerisi yalan dolan ve rezil düşüncelerdeki insanların fikirleridir..."
--3125979.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.