1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. O BAYRAKLA DANS EDİNCE BAŞI BELAYA GİRDİ...
O BAYRAKLA DANS EDİNCE BAŞI BELAYA GİRDİ...

O BAYRAKLA DANS EDİNCE BAŞI BELAYA GİRDİ...

O BAYRAKLA DANS EDİNCE BAŞI BELAYA GİRDİ...

A+A-

Sahnede ilginç şovlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Cyrus'un, son konserinde Meksika bayrağı ile yaptığı dans tepkilere neden oldu.

Sahnede ilginç şovlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Miley Cyrus bu kez yaptığı dans ile başı Meksikalı yetkililerle derde girecek.

BAYRAKLA KAMÇILADI

Monterey’de verdiği konserde Meksika bayrağı ile yaptığı gösteri tepki çekti. O gösteride sahte bir kalçayla yaptığı ilginç dansta, dansçılardan biri Cyrus’u elindeki Meksika bayrağı ile kamçıladı.

HAKARET OLARAK ALGILANDI

Oldukça büyük tepki çeken Miley Cyrus’un dansı Meksikalılar tarafından bir hakaret olarak karşılandı. Sahneye protez büyük bir kalça giyerek çıkan Miley Cyrus’un geniş kalçalarıyla bilinen Güney Amerikalılarla dalga geçtiği düşünüldü. Üstelik sahneye gelen erkek dansçılardan birinın Meksika bayrağını kamçı gibi kullanarak kalçasına vurması ve ardından yapılan ilginç hareketler oldukça fazla tepki topladı. Bazı yabancı kaynaklı internet sitelerinde dolaşan haberlere göre Meksikalı yetkililer Miley Cyrus hakkında soruşturma açmaya hazırlanıyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.