1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. O bebeği arıyor!
O bebeği arıyor!

O bebeği arıyor!

O bebeği arıyor!

A+A-

Danimarkalı Maria Kristensen, 2012 yılında tatile geldiği İzmir’de yol kenarında terk edilmiş halde bulduktan sonra emzirerek hayatını kurtardığı küçük Ceren’i arıyor. Bebeğin nasıl bir yaşam sürdüğünü merak ettiğini belirten Kristensen, gazetelere ilan vererek küçük Ceren’i evlatlık edinen aile ile temasa geçmeyi düşündüğünü söyledi.

Üç yıldır küçük Ceren’i düşündüğünü belirten Maria Kristensen, “O günü hiç unutmuyorum. Taksi ile giderken yol kenarında bulduğum bebeği emzirerek hayatını kurtarmıştım. Sonra yetkililere teslim ettiğim bebeğe Ceren adının verildiğini ve bir aileye evlatlık verildiğini öğrendim. O günden bugüne Ceren’i düşünüyorum. O günlerde ben hamile idim. Yani onu bulduktan sora dünyaya gelen oğlum Mathias’dan birkaç ay büyük. Onun nasıl bir yaşamı olduğunu merak ediyorum. Evlatlık edinen aile izin verirse görmeyi çok istiyorum. Aileyi bulmak için gazetelere ilan vereceğim” dedi.

30623921.jpg

Çocuğu bulduğu tarihlerde 25 yaşında ve hamile olan Maria Kristensen şimdi 28 yaşında olduğunu belirterek, her yıl yaz tatilini Türkiye’de geçirdiğini bu yıl da babası ile Türkiye’ye giderek aileyi bulmak için gazetelere ilan vereceğini söyledi.

Maria Kristensen, bebeğin annesini de merak ettiğini belirterek, “Bebeğin annesi daha sonra bulundu ve çocuğunu yol kenarına terk ettiğini itiraf etti. Onu da merak ediyorum. Bir gün Ceren büyür de başından geçenleri öğrenmek isterse ben de bildiklerimi ona anlatabilirim. Biliyorum onu bulmaya çalışmam, hikayemiz belki biraz komik Amerikan filmlerine benziyor” dedi.

DHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.