1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘O BUNU HAK ETMEDİ’
‘O BUNU HAK ETMEDİ’

‘O BUNU HAK ETMEDİ’

Köpeğini gezdirirken kalp krizi geçirerek 43 yaşında hayata veda eden Süleyman Bartın, geride gözü yaşlı bir eş ve 2 çocuk bıraktı

A+A-

Melin DOBRAN

Girne kazasına bağlı Ağırdağ köyü sakinlerinden Süleyman Bartın henüz 43 yaşındaydı... Sadece ailesi tarafından değil, köylüler tarafından da sevilen, sayılan bir insandı. Sakin ve yardımsever kişiliği ile tanınan Bartın’ın, oğlu ile birlikte köpeğini gezdirirken kalp krizi geçirerek hayata veda etmesine isyan eden köylüler “O bunu hak etmedi” dedi.
Ağırdağ’da önceki gün dağlık alanda köpeğini gezdirdiği sırada kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren 43 yaşındaki Süleyman Bartın dün toprağa verildi.

Zamansız vedası herkesi şok etti
Bölgesinde herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olan Bartın’ın zamansız vedası, herkesi şoka uğrattı. Evli ve 2 evlat babası olan Bartın’ın cenazesine çok sayıda seveni katıldı. Cenaze töreninde güçlükle ayakta duran ailesi, dakikalarca kötü kadere feryat edip gözyaşı döktü. Ulaştırma Bakanlığı’nda memur olarak çalıştığı öğrenilen Süleyman Bartın’ın cenazesi, dün Ağırdağ Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, köy mezarlığında toprağa verildi.

Olay nasıl olmuştu?
Bartın, oğlu ile birlikte kayalıkların olduğu bölgede yürüdüğü esnada aniden fenalaştı. Babasının fenalaştığını gören oğlu, koşarak köy meydanına inip ailesine ve tanıdıklarına durumu bildirdi. Olayın ardından hemen polis, ambulans, itfaiye ve sivil savunma ekipleri arandı. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Bartın’a olay yerinde kalp masajı yapıldı ve hayata döndürüldü.  Uzun uğraşlar sonucu kayalık alandan indirilerek ambulansa Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bartın’ın kalbi yeniden durdu. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kalbi yeniden çalışmayan Süleyman Bartın, hayata gözlerini yumdu.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.