1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. O dizi final yapıyor!
O dizi final yapıyor!

O dizi final yapıyor!

Star TV’nin sevilen dizisinden final kararı!

A+A-

Televizyonlarda yeni sezonun başlaması ile final haberleri de gelmeye başladı. Usta oyuncu Uğur Yücel'in dizisi Nefes Nefese önce reytingde düştü sonra final kararı aldı. Dizi geçtiğimiz hafta pazar akşamına alınmıştı.

Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Gülçin Satırcıoğlu ile güçlü kadrosu ile yayına başlayan dizi 10. bölümde final kararı aldı. Çarşamba akşamları Star TV’de yayınlanan dizi geçtiğimiz hafta pazar gününe çekilmişti. Pazar gecesi bir bölüm yayınlandıktan sonra da yeni fragmanla dizinin final yapacağı duyuruldu.

Yaz sezonunda başlayan dizi ilk bölümleriyle reyting yarışını birincilikle tamamlamanın gururunu yaşıyordu. Hatta dizi sadece konusu ile değil müzikleri ile de çok sevilmişti. Sezen Aksu da Nefes Nefes’e için ‘Baba’ şarkısını bestelemişti.

Ancak yeni sezonun başlaması ile Nefes Nefes’e hayal kırıklığına uğradı. Annesini bulmak için ölümü göze alan Rüya'nın hikayesi yeni sezonuna başlayan diğer dizilerin gerisinde kaldı. Dizi bu hafta yani 14 Ekim Pazar günü final bölümü ile ekranda olacak İşte Nefes Nefes final (10. bölüm) fragmanı…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.