1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. O diziye özendiler 4'ü de katil oldu
O diziye özendiler 4'ü de katil oldu

O diziye özendiler 4'ü de katil oldu

O diziye özendiler 4'ü de katil oldu

A+A-

Fransa'da  cinayet suçlamasıyla hakim karşısına çıkan 4 sanığın, kurbandan kurtulmak için "Breaking Bad" isimli dizide gördükleri yöntemi kullandığı ortaya çıktı.

23 yaşındaki Eva Bourseau'nun cansız bedeni, geçtiğimiz Pazartesi günü Toulouse kentinde  yaşadığı apartman dairesinde bir plastik konteynır içerisinde bulunmuştu. Kızından bir haftadır haber alamayan Bouseau'nun annesinin çağrısıyla eve gelen itfaiye görevlileri tavan penceresinden eve girerek genç kızın cesedine ulaşmıştı.

Olayı araştıran yetkililer, yaşları 19-22 arasında değişen, 3 kadın ve 1 erkekten oluşan katillerin, genç kızı 6 bin euroluk uyuşturucu borcunu ödemediği için öldürdüğünü tespit etti.

eva,lavmpv09juoen4xuy6zx7g.jpg

Eva Bourseau

 

BREAKING BAD'E ÖZENMİŞLER
Davaya bakan savcı, genç kızın katillerinin Amerikan dizisi Breaking Bad'den etkilenerek genç kızın cesedinden kurtulmaya çalıştığını açıkladı.

Genç kızı öldüren ve geride iz bırakmak istemeyen 4 kişi, ilk olarak konteynıra sığdırmak için cesedin kollarını ve bacaklarını kesti. Daha sonra Bouseau'nun cansız bedenini bir konteynıra koyan zanlılar, konteynıra hidroflorik asit dökerek bu şekilde cesetten kurtulmayı planladı. Gençlerden biri ise bu işlemden sonra belirli aralıklarla eve gelerek cinayet mahallini temizledi, evden eşya çaldı ve cesedin durumunu kontrol etti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

bb2,ksvjxntheugie-db5hystg.jpg

Breaking Bad

KİMYA ÖĞRETMENLİĞİNDEN UYUŞTURUCU KRALLIĞINA


Dizide bir kimya öğretmeni olan Walter White'ın (Bryan Cranston) zor durumda kalıp eski öğrencisi Jesse Pinkman (Aaron Paul) ile birlikte kendisine gizli bir metamfetamin laboratuvarı kurması ve başından geçenler anlatılıyordu.

5 sezon devam eden ve sonra final yapan dizide Walter White ve Jesse Pinkman, kurbanların cesedinden kurtulmak ve polise iz bırakmamak için kimya bilgilerini kullanıyorlardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.