1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. O POLİS İÇİN KRİTİK SAATLER
O POLİS İÇİN KRİTİK SAATLER

O POLİS İÇİN KRİTİK SAATLER

Polis müfettişi olaylarda beyin kanaması geçirdi…

A+A-

Aret Vartanyan ve Levent Özdilek’in Mağusa Kültür Kongre Merkezi’nde sergilediği “Acı-Tatlı Aşk” isimli tiyatro oyunu öncesinde Azeri öğrencilerle polis arasında yaşanan arbede sırasında polis müfettişi Erdoğan Cingöz beyin kanaması geçirdi

 

Mağusa Kültür Kongre Sarayı’nda önceki akşam Aret Vartanyan ve Levent Özdilek’in sergilediği “Acı-Tatlı Aşk” isimli tiyatro oyunu öncesinde bir grup Azeri kökenli öğrencinin taşlı sopalı saldırısı sırasında aniden rahatsızlanan polis müfettişi Erdoğan Cingöz beyin kanaması geçirdi. Doktorların beyin kanaması teşhisi nedeni ile hastaneye kaldırılan Cingöz’ün hayati tehlikesi bulunuyor.

Yoğun bakımda tedavi altında

Aret Vartanyan’ın Ermeni kökenli olması nedeni ile Azeri öğrencilerin örgütlenip içeriye girmek istemesine karşılık KÜKOM’da kendilerine engel olan polise taş ve sopalarla saldırısı sırasında fenalaşan polis müfettişi Erdoğan Cingöz Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağırlaşan Cingöz doktorların beyin kanaması teşhisi ile daha sonra Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne dün sabah ise Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Cingöz için kritik 24 saat

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nde görevli polis müfettişi Erdoğan Cingöz’ün bilinci açık. Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde görevli Beyin ve Sinir Cerrahı Yrd. Doç. Dr. Doğa Gürkanlar’ın yaptığı açıklamaya göre, Erdoğan Cingöz’ün önünde kritik bir 24 saat bulunuyor. Beyinde yaygın bir kanama olduğunun tespit edildiğini söyleyen Gürkanlar kanamanın sebebinin araştırılacağını kaydetti. Gürkanlar, herhangi bir olumsuz gelişme halinde Cingöz’ün sağlık durumunun kötüleşebileceğini belirterek, hayati tehlikesinin bulunduğunu açıkladı.

Cingöz ailesi perişan oldu

Polis müfettişi Erdoğan Cingöz’ün ani rahatsızlığı ailesini iş arkadaşlarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu. 2 çocuk babası Erdoğan Cingöz’ün rahatsızlığını haber alan sevenleri hastaneye akın etti. Sağlık durumu kritik olan Erdoğan Cingöz görüşe kapalı şekilde yoğun bakım servisinde tedavi görüyor.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.