1. HABERLER

  2. SPOR

  3. O HAREKETİ G.SARAY'LI OYUNCU DA YAPMIŞ
O HAREKETİ G.SARAY'LI OYUNCU DA YAPMIŞ

O HAREKETİ G.SARAY'LI OYUNCU DA YAPMIŞ

Baroni özür diledi ama...

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 2 - 0 kazandığı Galatasaray maçının sonrasında yaşananlarla ilgili tartışmalar sürüyor. Cristian Baroni'nin forma tartışmasına Dany de katıldı.

Galatasaray cephesinden sarı-kırmızılı formayı şortuna soktuğu için Cristian Baroni'ye büyük eleştiriler gelirken, Galatasaray'ın Gaziantepspor'dan renklerine bağladığı Dany'nin de yaptığı ortaya çıktı.

baroni-forma.jpeg

Cristian Baroni'nin Felipe Melo'dan aldığı Galatasaray formasını şortunun içine sokması sarı - kırmızılı camiada "ahlaksızlık" olarak karşılanırken 22 Nisan 2012'de yaşanan aynı olay ise o dönemde bu kadar tepki toplamamıştı.

22 Nisan 2012'de Türk Telekom Arena'da oynanan derbi maçının ardından Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de bu kez Miroslav Stoch sarı kırmızılı formayı şortunun içine sokan isim olmuştu. Slovak yıldızın bu hareketi o dönem fazla tepki toplamamış, eski Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak ise olayla ilgili açıklamalar yapmıştı.

Sarı - lacivertli futbolcu Miroslav Stoch, yaşanan tartışmaların ardından "Formayı giymem söz konusu bile olamaz. Böyle olunca şortuma soktum. Hem rahatça sevindim hem de başkasının formayı kapmasına engel oldum. Yanlış bir hareket yapmadım." diyerek kendisini savunmuştu.

DANY DE ŞORTUNA SOKMUŞTU

Öte yandan Galatasaraylı Dany Nounkeu'nun da Fenerbahçe ile 12 Ağustos 2012'de Erzurum'da oynadıkları Süper Kupa final mücadelesinden sonra sarı lacivertli formayı şortuna soktuğu ortaya çıktı. O zaman mücadeleyi ve kupayı kaybeden Fenerbahçe cephesinden böyle bir tepki gelmemişti.

Erzurum'daki final müsabakasını Galatasaray 3-2 kazanmış ve şampiyonluğa ulaşan taraf olmuştu.

cihan

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.