1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. O İDDİALARA YANIT!
O İDDİALARA YANIT!

O İDDİALARA YANIT!

Yaklaşık 16 yıl önce askerliğini yaptığı sırada komutan tarafından feci şekilde "cehennem topuzu" ile dövüldüğü iddialarına GKK ne dedi?

A+A-

GKK Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında, Devran Türeray adlı vatandaşımızın 8 Mart 2014 tarihinde vefat etmesini, 1998 yılında askerlik görevini yaptığı sırada darp edilmesinden dolayı böbreklerini kaybetmesine dayandıran mesnetsiz haber ve yorumlara yer verilmiştir” denildi.

Olayın, 1998 yılında basında yer alması üzerine Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı İdari Tahkikat Heyeti tarafından soruşturulduğu ve ulaşılan sonuçların 21 Aralık 1998 tarihinde basın açıklaması ile kamuoyuna duyurulduğu belirtildi. Sözkonusu basın açıklamasında, iddiaların gerçek dışı olduğunun ve hiçbir şekilde dayak olayının olmadığının, tedavi süreci ile ilgili ayrıntılı bilgi verilerek aktarıldığı kaydedilen GKK açıklamasında, konu ile ilgili her türlü resmi evrak ve kayıtların yetkili makamlar ile kamu görevi yapan basın mensuplarının incelemesine açık olduğu vurgulandı.

DEVRAN'IN KALBİ DAHA FAZLA DAYANAMADI HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.