1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'O Kadar Ağır ki 90 Dakika...'
'O Kadar Ağır ki 90 Dakika...'

'O Kadar Ağır ki 90 Dakika...'

'O Kadar Ağır ki 90 Dakika...'

A+A-

Manken Ebru Şancı, 2015 yılından beri evli olduğu Alpaslan Öztürk'le ilgili samimi ve sıra dışı açıklamalar yaptı. Açıklamadaki bir detay ise, Göztepe'ye yeni transfer olan Alpaslan Öztürk'ün yeni hocası Bayram Bektaş'a bir mesaj gibiydi.

"Bunu nasıl 90 dakika oynatıyorlar, bilemiyorum"

Ebru Şancı kendisinden 9 yaş küçük eşi Alpaslan Öztürk'ü anlatırken gayet esprili ve aradaki yaş farkıyla da barışıktı. Şancı, "Saha dışında da oyun peşinde. 25 yaşında adam alınca böyle oluyor. Pokemon kovalarken trafik kazası atlatmıştık. Ayrıca çok da ağır. Bunu nasıl 90 dakika oynatıyorlar bilemiyorum" diyerek eşine takıldı.

Alpaslan'ın forması tehlikeye girebilir

 

Futbolcular genellikle kendileriyle aynı mevkideki takım arkadaşlarının iyi performansı sayesinde formalarını kaybederler. Fakat Alpaslan, eşinin şakayla karışık bu takılmasından ötürü şimşekleri üzerine çekebilir.

Halinden memnun ve işinde gücündeyken eşinin açıklamasından sonra teknik direktörü tarafından daha fit olması konusunda uyarı alabilir.

Aslında pozisyonu gereği iri

 

Alpaslan Öztürk defansif orta saha mevkisinde oynayan ve deyim yerindeyse duvar gibi bir oyuncu. 1.86 boyunda ve 90 kilogram ağırlığındaki Alpaslan, rakiplerini savunurken bu iri yapısının faydalarını görüyor.

Aynı zamanda Ebru Şancı'nın açıkladığı gibi, eşine sinirlendiğine onu havaya kaldırıp duvara yaslıyor. Alpaslan gerçek bir savunmacı.

 

fft373_mf30320074.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.