1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. O KARARA DESTEK OLDULAR!
O KARARA DESTEK OLDULAR!

O KARARA DESTEK OLDULAR!

O KARARA DESTEK OLDULAR!

A+A-

Birleşik Taksiciler Birliği Başkanı Kemal Gözay, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’nın, ağır yük taşıyan kamyonların sadece belirli saatlerde trafiğe çıkması yönünde aldığı karara destek belirtti.

Gözay yazılı açıklamasında, trafikte tehlike yarattığına inandığı kamyonların belirli saatlerde trafiğe çıkmasının, gerek halkın gerekse turistlerin kiraladıkları araçlarla daha rahat yolculuk yapabileceğine dikkat çekti.

Alınan kararla memurların, öğretmenlerin ve öğrencilerin de daha rahat yollarda seyahat edebileceğini ifade eden Gözay, “bu olumlu karara karşı bile basına bilenin de bilmeyenin de açıklama yapmasından üzüntü duyduğun” kaydetti.

Kemal Gözay, yıllardır dağ yolunda yaşanan kazalara ve ölümlere dikkat çekerek, şöyle devam etti:

“Hükümetin almış olduğu kararı beğenmeyip geri çekilmesini istiyorlar. Bu alınan karardan birçok kamyon şoförü de memnun, bunun nedeni şoförlerin daha uzun sürüşler yapmayacaklarıdır.

Güney komşumuzun yolları düzgün olduğu halde Cumartesi ve Pazar günlerini yasaklayarak halkın hafta sonlarını rahat bir şekilde geçirmelerini sağlamıştır. Karayollarında ağır iş makinelerinin izne tabi olmasını da hükümetin dikkate alması gerekir. Bizler de bu alınan karardan geri dönülmemesini temenni ederiz.”

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.