1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. O KATİLİN BABASI FELÇ GEÇİRDİ
O KATİLİN BABASI FELÇ GEÇİRDİ

O KATİLİN BABASI FELÇ GEÇİRDİ

'Felç geçirdim'

A+A-

Kars’ta 9 yaşındaki M.A.'yı tecavüz ettikten sonra öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 23 yaşındaki A.B.’nin olaydan sonra başka bir kente gitmek zorunda kalan babası Mürsel B., "İyi değilim, felç geçirdim" dedi.

Kars’ta 6 Nisan günü babası Yolcu A.’nın işyerine yemek götüren M.A.’nın cansız bedeni 7 Nisan günü kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Karadağ çöplüğünün yanındaki boş bir tabyanın içinde bulundu. Boğularak öldürüldüğü anlaşılan M.A.'nın katilini bulmak için polis kentteki 25 mobese ve 20 güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Görüntülerde İstasyon Mahallesindeki evlerine dönmek isteyen M.A.'nın, Digor Pazarında babasının işyerinden tanıştığı oto alım satımı yapan A.B. ile karşılaştığı ve kırmızı renkli hafif ticari araca bindiği tespit edildi. Geçen Cuma akşamı gözaltına alınan küçük çocuğun katil zanlısı A.B. tutuklanarak güvenlik nedeniyle Erzurum H Tipi Cezaevine gönderildi.

"İYİ DEĞİLİM"
Olaydan sonra başka bir kente göç etmek zorunda kalan A.B.’nin ailesi, ev ve işyerlerini satışa çıkardı. Digor yolu üzerindeki galericiler sitesinde oğlu A.B. ile birlikte oto alım satımı yapan baba Mürsel B. kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine "İyi değilim. Felç geçirdim, kendimde değilim" dedi.

Oğlu A.B.’nin intihar girişiminde bulunduğu haberleri üzerine de Mürsel B., "İnşallah inşallah" diye karşılık verdi.

Mürsel B., oğlu A.B.’nin ifadesinde Diyarbakır’da askerlik yaparken 3 kişinin tecavüzüne uğradığını söylediğinin sorulmasına üzerine, "Bilmiyordum. Bilmiyorum ben bir şey" demekle yetindi.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.