1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ' O KIYMETLİ OĞLUNU ÖLDÜRECEĞİM''
' O KIYMETLİ OĞLUNU ÖLDÜRECEĞİM''

' O KIYMETLİ OĞLUNU ÖLDÜRECEĞİM''

Kardeş cinayeti;

A+A-

 

Çeşitli nedenlerle sürekli tartıştığı abisini öldüren Turgay Özdeğirmenci’nin annesinin abisi ile kendisi arasında ayrım yaptığını ve daha önce annesine hitaben ,” O kıymetli oğlunu öldüreceğim” dediği öne sürüldü

Lefkoşa-Göçmenköy bölgesinde abisi Turgut Özdeğirmenci’yi dört el ateş ederek öldüren katil zanlısı Turgay Özdeğirmenci hakkındaki polis soruşturması devam ediyor. Elde edilen bilgilere göre, zanlının annesinin abisine daha özenli davrandığı konusunda sürekli şikâyetçi olduğu öne sürüldü.

İddiaya göre, Turgut Özdeğirmenci düzenli spor yaptığı için annesinin ona ayrı yemek pişirdiği, küçük kardeş Turgay Özdeğirmenci’nin bundan dahi rahatsız olduğu “Sen ona hep özel davranıyorsun” diye şikâyet ettiği öğrenildi. Yine annesi İlmiye Özdeğirmenci’nin, katil zanlısı oğlunun “o kıymetli oğlunu öldüreceğim” şeklinde cümleler sarf ettiğini anlattığı öne sürüldü. Ailede çekememezlik yüzünden iki kardeş arasında sürekli kavga yaşansa da kimsenin böyle bir cinayet işleyeceğine ihtimal vermediği belirtildi.

SUÇUNU KABUL EDİYOR

Yılardır abisi ile çeşitli nedenlerden dolayı kavga eden ve 28 Kasım gecesi abisini öldüren zanlı dün ek süre talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlı Turgay Özdeğirmenci’nin Göçmenköy’de 28 Kasım tarihinde abisi Turgut Özdeğirmenci ile oda paylaşımı yüzünden tartışan zanlının kendi adına kayıtlı av tüfeği ile 1 el göğüs ve 3 el de sırtına ateş ederek Turgay Özdeğirmenci’nin ölümüne neden olduğunu söyledi.

Polis, zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini, olayda kullanılan av tüfeği ve 4 adet boş fişeğin bulunarak emare olarak alındığını, zanlı ve Turgut Özdeğirmenci’den alınan kan ve idrar örneklerinin tahlile gönderildiğini belirtti.

CİNAYET SORUŞTURMASI SÜRÜYOR

Zanlı hakkında, “Taammüden adam öldürme, adam öldürme, kanunsuz tüfek ve patlayıcı madde tasarruf ve kullanma” suçlarından başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, kan ve idrar tahlil raporlarının beklendiğini, alınacak ifadeler olduğunu belirterek zanlının 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Talebi değerlendiren mahkeme hakkında cinayet soruşturması yürütülen zanlının 8 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.