1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. O Ses Türkiye Finalistleri Belli Oldu!
O Ses Türkiye Finalistleri Belli Oldu!

O Ses Türkiye Finalistleri Belli Oldu!

O Ses Türkiye Finalistleri Belli Oldu!

A+A-

O Ses Türkiye'nin bugünkü yarı finali için nefesler tutuldu. O Ses Türkiye'de finale kalan yarışmacılar belli oldu. İşte O Ses Türkiye'de finalistleri...

O Ses Türkiye'nin yarı finalinde heyecan dolu dakikalar yaşandı.O Ses Türkiye finalistleri sergilenen performansların ardından yapılan halk oylamasıyla belli oldu. Peki, O Ses Türkiye finalistleri kimler? 
 
Sevilen yarışma programı O Ses Türkiye yarı final bölümüyle adeta nefes kesti. Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan – Hakan kardeşlerin jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye’nin geçtiğimiz haftaki bölümünde çeyrek final heyecanı yaşanmış, aylardır zorlu bir mücadele veren 8 kişi yarı final için yarışmıştı. O Ses Türkiye’nin bugünkü bölümünde ise yarı final mücadelesi yer aldı.
 
Müthiş performansların sergilendiği yarı finalde, finale çıkan adaylar halk tarafından belirlendi. Peki, O Ses Türkiye finalistleri kimler? İşte O Ses Türkiye şampiyon adayları.
 
O SES TÜRKİYE FİNALİSTLERİ
 
O Ses Türkiye'de yarı final heyecanı bu akşam söylenen şarkılar ve performanslarla izleyicileri adeta coşturdu. O Ses Türkiye'de oldukça zorlu yollardan geçen yarışmacılar hayallerine kavuşmak için ter döktüler. Sergilenen performansların ardından sıra halk oylamasının yapılacağı an'a geldi. Yapılan halk oylamasının ardından O Ses Türkiye'nin şampiyon adayları belirlendi.
 
O Ses Türkiye birinci finalisti Hadise'nin takımından Cihangir Moralı, ikinci finalist Gökhan ve Hakan'ın takımından Resul Aydemir, üçüncü finalist Hadise'nin takımından Dodan, dördüncü finalist Gökhan ve Hakan'ın takımından Keremhan Özdemir, beşinci finalist Hadise'nin takımından Taylan Bayri ve altıncı son finalist Sibel Can'ın takımından Burhan Çatılı oldu.
 
HADİSE
 
O Ses Türkiye’de şampiyonluğu tadamaması nedeniyle sık sık espri konusu olan Hadise'nin şu anda takımında 3 isim var. Çeyrek finalde bir yarışmacısını kaybeden Hadise, yarı finale yarışmacıları Cihangir Moralı, Dodan Özer ve Taylan Bayri'yi çıkarmayı başarmıştı. Hadise finale ise yine aynı isimlerle çıkmayı garantiledi.
 
GÖKHAN VE HAKAN KARDEŞLER
 
Hadise gibi 3 yarışmacıyla yarı finale kalmayı başaran bir bir diğer jüri üyesi de Gökhan ve Hakan kardeşler oldu. Enis Uğurlu, Keremhan Özdemir ve rapçi Resul Aydemir oldu. Gökhan ve Hakan'ın takımından finale ise iki yarışmacı kaldı. Keremhan Özdemir ve Resul Aydemir finale kalan isimler oldu.
 
SİBEL CAN
 
O Ses Türkiye'de ilk sezonunu yaşayan Sibel Can en çok yarışmacı alan jüri üyesi oldu. Sibel Can'ın takımına aldığı yarışmacı sayısı 90 kişiyi buldu. Bu kadar çok yarışmacıya rağmen Sibel Can'ın yarı finale yalnızca Burhan Çatılı ile dahil oldu. Yarı finali geçmeyi başaran Burhan Çatılı ise finale kalan bir diğer isim oldu.
 
MURAT BOZ
 
Muraz Boz O Ses Türkiye 2017 sezonunda 87 yarışmacısı olan Murat Boz, yarı finale ise sadece 1 yarışmacısını taşıyabilmişti. O Yarışmacısı da Yetenek Sizsiniz'den gelen Toprak Kardeşler'di. Fakat Toprak Kardeşler yarı finalde elendi ve Murat Boz'un takımında kimse kalmamış oldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.