1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. O ŞİRKETİN FATURALARI MERCEK ALTINDA
O ŞİRKETİN FATURALARI MERCEK ALTINDA

O ŞİRKETİN FATURALARI MERCEK ALTINDA

O ŞİRKETİN FATURALARI MERCEK ALTINDA

A+A-

Çalıştığı pazarlama şirketinde tahsil ettiği parayı cebine indirmekle suçlanan Atakan Demirdöven aleyhine başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haspolat’ta faaliyet gösteren İrem Pazarlama Şirketi’nde pazarlamacı olarak çalışan ve tahsil ettiği paraları muhasebeye yatırmamakla suçlanan Atakan Demirdöven aleyhine başlatılan soruşturma devam ediyor. Tutukluluk süresi dolan Demirdöven ek tutukluluk talebiyle dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Devrim DEMİR
Yargıç Meltem Dündar, huzurunda görüşülen ek tutukluluk duruşmasında, Atakan Demirdöven’in 5 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Mal dağıttığı marketler soruşturuldu
Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Değirmenlik Polis Karakolunda görevli polis memuru Kemal Bayır mahkemede verdiği ifadesinde Atakan Demirdöven’in “Müstahdem tarafından sirkat” suçlaması ile 31 ağustos tarihinde gözaltına alındığını anlattı. Polis memuru Kemal Bayır Atakan Demirdöven’in Haspolat’ta faaliyet gösteren İrem Pazarlama isimli iş yerinde pazarlamacı olarak çalıştığını ve tahsil ettiği 9 bin 269 TL’yi muhasebeye teslim etmediği iddiası ile 1 Eylül’de mahkemeye çıkarılarak, aleyhine 3 gün tutukluk emri alındığını ifade etti.
Kemal Bayır, alınan 3 günlük sürede 10 köyün marketine gidilerek 10 kişiden ifade alındığını kaydetti.

Şirkete gelen yeni faturalar inceleniyor
Soruşturmayı yürüten polis memuru 3 Eylül tarihinde şirkete 4 adet yeni fatura daha geldiğini belirterek, söz konusu şirketlerden ifade alınması gerektiğini söyledi. Bayır ayrıca zanlının Karpaz ve Mağusa bölgesinde gidilmesi gereken birçok iş yerinin olduğunu ifade ederek zanlının soruşturmanın selameti açısından 8 gün daha tutuklu kalması talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.