1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. O SKANDALDAN 11 YIL SONRA İLK KEZ EKRANDA!
O SKANDALDAN 11 YIL SONRA İLK KEZ EKRANDA!

O SKANDALDAN 11 YIL SONRA İLK KEZ EKRANDA!

'Hiç bu kadar küçük düşünmemiştim'

A+A-

Monica Lewinsky 11 yıl sonra konuştu.

ABD Başkanı Bill Clinton'la ilişkisi nedeniyle gündeme gelen Monica Lewinsky, 11 yıllık suskunluğunu National Geographic'in '90'lar Son Büyük 10 Yıl' belgeseli için bozdu.

Eski ABD Başkanı Bill Clinton’la ilişkisi nedeniyle gündeme gelen eski Beyaz Saray çalışanı Monica Lewinsky, 11 yılın ardından ilk kez konuştu. Lewinsky, imajını düzeltmek için bir adım attı ve 2003 yılından beri devam eden suskunluğunu bozup National Geographic’in ’90’lar Son Büyük 10 Yıl’ isimli belgeseli için konuştu. Belgeselin tanıtım videosunda konuşan Lewinsky, Bill Clinton’la Kasım 1995 ile Mart 1997 arasında yaşadığı ilişkinin detaylarının Starr Report tarafından duyurulmasıyla ilgili olarak “O güne kadar hiç bu kadar küçük düşmemiştim’’ dedi. Clinton, bu skandal sonrası görevi kötüye kullanmaktan yargılanmıştı. Lewinsky, National Geographic belgeselinde “Dünyada en çok aşağılanan kadın bendim’’ ifadelerini de kullandı. Geçen 11 yıl içerisinde suskun kalan Lewinsky, yaşadığı skandalın onda bıraktığı izleri anlattığı bir makaleyi bu yıl Vanity Fair dergisinin mayıs sayısı için yazmıştı.

Cuma günü yayınlanmaya başlanacak belgesel, üç bölüm olacak. 20. yüzyılın ilk 10 yılındaki tarihi ve popüler kültüre dair olaylara odaklanan belgesel, Lewinsky’nin yanı sıra Brian Williams, Vanilla Ice, Ice Cube, James Van Der Beek, Susan Sarandon, Roseanne Barr, Shannen Doherty, Courtney Love and Rob Lowe gibi isimlerle yapılan röportajları da içeriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.