1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. O SKANDALIN ARDINDAN AÇIKLAMA YAPILDI
O SKANDALIN ARDINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

O SKANDALIN ARDINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

O SKANDALIN ARDINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

A+A-

Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde çekilen ve üzerinde çöp taşınan sedyeler hakkında Aykut Üretici açıklama yaptı:

Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde çekilen ve internet üzerinden yayın yapılan görüntüler hakkında Başhekim Dr. Aykut Üretici açıklamada bulundu. Hastane içerisinde çekilen ve internet ortamında yayınlanan sedyenin malzeme sedyesi olduğunu söyleyen Üretici, o sedyelerin kesinlikle hasta taşımasında kullanılmadığını ifade etti.

Şimdilerde malzeme taşıma amaçlı kullanılan sedyelerin en son 90’lı yıllarda hasta taşıma amaçlı kullanıldığını aktaran Üretici, konu haber yapılmadan önce kendilerinin görüşünün alınmamasına anlam veremediklerini belirtti.

“Hasta taşınan sedyeler yeni ve moderndir”

Hasta taşımasında kullanılan sedyelerin yükselip alçalabilecek özellikte olduğunu ve üzerine oksijen tüpü ile serum yerleştirebilmek için özel yerleri olduğunu anlatan Üretici, 90’lı yıllarda kullanılan sedyelere bazen hastaların çıkması amacı ile küçük tahta merdivenler dahi kullanıldığını ifade etti.

Çöp taşınması yanlıştı

Yine internet sitelerindeki fotoğrafa değinen Üretici, malzeme taşımak amacı ile kullanılan o sedye üzerinde, temizlik şirketi personelinin çöp taşımasının da yanlış olduğunu vurguladı. Çöplerin kapalı konteynırda taşınmasının gerektiğini anlatan Üretici, hastane ile anlaşmalı olan özel temizlik şirketi personelinin bir defaya mahsus olmak üzere böyle bir hata yaptığını, kendilerinin de ilgili soruşturmayı başlattığını ve bu hatanın hesabının sorulacağını sözlerine ekledi.

Diyalog

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.