1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. O SKANDALIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
O SKANDALIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

O SKANDALIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'de aşırı narkozdan öldüğü iddia edilen minik Yiğit Cem’in yürüyerek gittiği klinikten babasının kucağında baygın halde çıktığı görüntüleri ortaya çıktı.

A+A-

Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin’in muayene etmeden 3 doz narkoz verdiği iddia edilen Yiğit Cem Kaba ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde 3.5 yaşındaki Yiğit Cem’in yürüyerek gittiği klinikten babasının kucağında baygın halde çıktığı o anlar görülüyor. 9 Kasım günü yaşanan olaya ilişkin görüntülerde ailenin hastaneye gelişi görülüyor. Ardından Yiğit Cem bekleme odasında görülüyor.

Ardından Yiğit Cem ve ailesi muayene doğru ilerlerken kameraya yansıyor. EEG Teknisyeni, Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin’in isteği doğrultusunda Yiğit Cem’e EEG çekebilmek için uyku ilacını hazırlıyor. Bu sırada Yiğit Cem babasının kucağında bekliyor. Anne Çiçek Kaba daha sonra teknisyenin hazırladığı ilacı alıp Yiğitcem’e içiriyor. Teknisyen Yiğit Cem’i uyutmak için ilacın kalanını içiriyor. O anlardan sonra da Yiğit Cem’in yürümekte zorlandığı anlar kameralara yansıyor.

Sabiha Paktuna Keskin hastalarına bakmaya devam ederken teknisyen 2 kez ağız yoluyla verdiği uyku ilacını Yiğit Cem’e bu kez makattan veriyor. Yiğit Cem’in küçük bedeni dakikalar sonra uykuya dalıyor. Teknisyen EEG çekimini bitirip odadan ayrılıyor.

İlk günden itibaren Yiğit Cem’i klinikten gönderirken kendisinin de gördüğünü ve küçük çocuğun hareket ettiğini söyleyen Prof. Keskin’in 3,5 saat boyunca hiç ortada görünmemesi ise dikkat çekiyor. Görüntülerin sonunda ise Yiğit Cem baygın halde babasının kucağında hastaneden çıkarken görülüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.