1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. O TOPLANTIDA BAKIN NELER KONUŞULDU!
O TOPLANTIDA BAKIN NELER KONUŞULDU!

O TOPLANTIDA BAKIN NELER KONUŞULDU!

O TOPLANTIDA BAKIN NELER KONUŞULDU!

A+A-

TOPLANTIDA İNTERNET CAFE, EĞLENCE MEKANLARI VE OKUL ÇEVRESİ  DENETİMLERİ  DE DEĞERLENDİRİLDİĞİ

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, İlçe Emniyet Kurulları temsilcileriyle toplantı yaptı.

Başbakanlık’tan verilen bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, başkanlığında bu sabah Başbakanlık’ta yapılan toplantıya Lefkoşa Kaymakamlığı adına İlçe Müfettişi Songül Lakadamyalı, Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu, Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur,  İskele Kaymakamı Muavini Mustafa Ürüncüoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı adına  Denetleme Değerlendirme ve Yönlendirme Kurulu Başkanı  İley Fedai Taşkın, Lefkoşa Polis Müdür Muavini M. Barış Sel, Gazimağusa Polis Müdürü Ömer Tazeoğlu, Girne Polis Müdürü Hüseyin Yeşildağlı, Güzelyurt Polis Müdürü İsmail Zeki Manicioğlu, İskele Polis Müdürü Şengül Kadı, Sahil Güvenlik Komutanı Deniz Yarbay Üntaç Ekin ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı adına Mali İşler Şube Amiri  Melih Gür katıldı. Toplantıda, Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu Başkan Yardımcısı Yeşim Gürçınar ile Komisyon üyeleri Serap Safer ile Halil Mısırlı da hazır bulundu.

Başkan Hasan Karaokçu toplantının başında Komisyon’un kısa, orta ve uzun vadedeki hedefleri ve bu hedefler doğrultusunda bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karaokçu, uyuşturucuyla mücadelede İlçe Emniyet Kurulları’yla en üst düzeyde işbirliğine önem verdiklerini belirtti.

İlçe Emniyet Kurulları’ndan toplantıya katılan  temsilciler de yasalar çerçevesinde yaptıkları çalışmalar ve bu çalışmaların Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele  Komisyonu ile nasıl daha  ileriye götürüleceğine ilişkin görüş ve önerilerini ortaya koydu.

Sigara, alkol, internet cafe, eğlence mekanları, okul çevresi  denetimleri ve yasal mevzuatın değerlendirildiği toplantıda, İlçe Emniyet Kurulları temsilcileriyle toplantıların düzenli şekilde devam etmesi yönünde karar da üretildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.