1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. O YASA TASARISI OYBİRLİĞİYLE ONAYLADI
O YASA TASARISI OYBİRLİĞİYLE ONAYLADI

O YASA TASARISI OYBİRLİĞİYLE ONAYLADI

O Yasa Tasarısı oybirliğiyle onayladı.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi İdari Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası Teşkilat (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nı oybirliğiyle onayladı.

Cumhuriyet Meclisi’nden verilen bilgiye göre, İdari Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi bugün UBP Milletvekili Dr. Ahmet Kaşif başkanlığında toplandı. 

Komite, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası Teşkilat (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nın madde madde görüşmesini tamamladı ve oybirliği ile onayladı.

Değişiklik yasa tasarısının, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası Teşkilat Yasası ile belirlenen kadroların günün ihtiyaçlarına uygun olarak yeniden düzenlenerek, yasallaşması” amacıyla hazırlandığı belirtildi.

İdari Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplantısına, UBP Milletvekili Dr. Ahmet Kaşif, CTP Milletvekili Dr. Ahmet Gülle, DP-UG Milletvekili Dr. Mustafa Arabacıoğlu ve UBP Milletvekili Esat Ergün Serdaroğlu katıldı. Toplantıda, Maliye Bakanlığı, Başsavcılık, Personel Dairesi ve Merkez Bankası yetkilileri de hazır bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.