1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. O YOL BÖLGE SAKİNLERİNE ÇİN İŞKENCESİ...
O YOL BÖLGE SAKİNLERİNE ÇİN İŞKENCESİ...

O YOL BÖLGE SAKİNLERİNE ÇİN İŞKENCESİ...

O YOL BÖLGE SAKİNLERİNE ÇİN İŞKENCESİ...

A+A-

Lefkoşa – Çamlıbel yolu bölgedeki köy sakinlerine illallah dedirtti. Bir aydır kazılan ve toprak dökülerek asfalt dökümü için Kahveci Ltd. tarafından kapatılan yol asfalt dökülecek günü bekliyor.

 

Özhan (Asomato) köyünün Hisarköy (Kambilli) köyü kavşağında kapatılan yol bölge sakinlerine Çin işkencesi çektiriyor.

İKİ KİLOMETRELİK YOL KİLOMETRELERCE UZUYOR

Özhan’ın Hisarköy Tali Yolu önünden kapatılan ve Hisarköy içerisinden Çamlıbel virajlarının bulunduğu yere çıkartılan yolun bir kısmı toprak ve taşlı olduğu için arabalar için sakıncalı bir durum arz ediyor. İki kilometrelik yol kilometrelerce uzatılırken Hisarköy yolunun vasıtalar tarafından sıklıkla kullanılması nedeni ile bazı bölümleri çökmüş ve sürücüler için büyük risk teşkil etmeye başladığı gözlemlendi.

İLK ETAPTA DA ÇİLE ÇEKİLTİRİLMİŞTİ

 

Tepebaşında ikamet eden bazı vatandaşlar yaptıkları açıklamada, Çamlıbel- Tepebaşı yolunun ilk etabı Kahveci Ltd. tarafından yapılırken, yine ayni çile bize çektirilmişti. Sonra ikinci etap başladı ve bukez ikinci etabı ile ilgili olarak yine ayni çile tarafımıza çektiriliyor denildi.

HİSARKÖY YOLU YER YER ÇÖKTÜ VE DAR YOL TEHLİKE ARZEDİYOR

Ayni kaynaklar açıklamalarına devamla, Çamlıbel yolunun hemen çıkışında yani Hisarköy yol kavşağında kapatıldı. Yol Hisarköy’ün içerisinden geçirilerek Özhan’dan tekrar Anayola çıkartıldı. Bu yolun bir bölümü toprak ve yol ağır vasıtaların sıklıkla kullanması nedeni ile yer yer özellikle kenarlarından çökmüş durumda. Dar yolda iki araç karşı karşıya geldiği zaman biz sürücüler için büyük tehlike oluşturuyor ifadesinde bulundular.

ÇİN İŞKENCESİ ÇEKİYORUZ

Yolu yapan Kahveci Ltd.’in maddi sıkıntı içerisine girdiği öne sürülüyor. Bu nedenle yol bir aydır kapalı. Biz yolun kapalı olmasından dolayı gidiş ve gelişlerde büyük sıkıntı yaşıyoruz. Devlet Kahveci Ltd.’e teşvik verdi. Teşvik verdikten sonra hem ilk etapta hemde ikinci etapta sıkıntı yaşıyoruz diyen ayni kaynaklar, şayet asfalt dökümünde firma ile sıkıntı yaşanıyorsa bu işe Karayolları el koyar ve gerekeni yapar. Bizde bu ‘Çin işkencesinden’ kurtuluruz ifadesinde bulundular.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.