1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. OBAMA'DAN KIZLARINA 'DÖVME' MİSİLLEMESİ
OBAMA'DAN KIZLARINA 'DÖVME' MİSİLLEMESİ

OBAMA'DAN KIZLARINA 'DÖVME' MİSİLLEMESİ

ABD Başkanı Barack Obama, kızlarına ‘dövme yaptırmaları durumunda kendisinin ve eşi Michelle’in de aynı dövmeyi vücutlarının aynı yerlerine yaptıracaklarını’ söyleyip onları caydırmaya çalıştı.

A+A-

NBC televizyon kanalındaki Today programına konuşan Obama, “aile dövmesi” tehdidi ile kızlarını dövme yaptırmaktan vazgeçirmeyi umduğunu söyledi.

Barack Obama, 14 yaşındaki kızı Malia ile 11 yaşındaki Sasha’yı uyarıp, kendisi ve Michelle’in vücutlarının aynı bölgelerine yaptıracakları dövmeyi video paylaşım sitesi YouTube’te gösterebilecekleri mesajını verdi.

Obama’nın kızları Bill ve Hillary Clinton’ın kızları Chelsea Clinton’dan sonra Beyaz Saray’a giren en genç başkan çocukları oldu.

Chealsea Clinton, babası Bill Clinton 1993 yılında başkanlık koltuğuna oturduğunda 12 yaşındaydı.

Barack Obama, eşi Michelle’in bir televizyon kanalına verdiği röportajda “meşgul bekâr bir anne” olduğunu söylemesine de atıfta bulunup, eşinin ‘dilinin sürçtüğünü’ söyledi.

Obama, başkanlık yarışı için hazırlandığı dönemde eşi Michelle’in hem çalışıp hem de çocuklarıyla ilgilendiğini, bu dönemde ‘bekar bir anne’ gibi hissetmiş olabileceğini ifade etti.

Michelle Obama da bu ifadesini daha sonra düzeltmişti.

Kaynak:BBC

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.