1. HABERLER

  2. SPOR

  3. OBAMA'NIN SEÇİM OFİSİ GİBİ
OBAMA'NIN SEÇİM OFİSİ GİBİ

OBAMA'NIN SEÇİM OFİSİ GİBİ

Fenerbahçe başkanlığına adaylığını koyan...

A+A-

Yarın başlayacak olan Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde başkanlığa adaylığını koyan Mehmet Ali Aydınlar, seçim çalışmalarının merkezi olarak Ataşehir'i seçti. Ataşehir'de kurduğu seçim bürosunda hem Mehmet Ali Aydınlar hem de çalışanlar yoğun bir mesai içerisinde. Ama asıl dikkati çeken şey seçim bürosunun son derece konforlu ortamı. Bu ortamda çalışmalar sürdürülürken destek için gelenler de bu ortamdan etkileniyorlar. Bir çok kişi "Mehmet Ali Aydınlar, ABD Başkanı adayı gibi seçim barosu kurmuş" diyor!

 

SEÇİM BÜROSU SARI-LACİVERT'E BOYANDI!

Seçim bürosu sarı-lacivert bayraklarla kaplanırken hemen önünde Mehmet Ali Aydınlar'ın seçim sloganı için bir yer ayrılmış durumda. Panoda "Parlak bir gelecek için, yepyeni bir başlangıç için" yazısı var ve hemen altında da Mehmet Ali Aydınlar'ın ismi yer alıyor. Seçim bürosunda konuklar için de her şey düşünülmüş.

aydinlar-ofis.jpeg

GELENLERİN HER İHTİYACI DÜŞÜNÜLDÜ

Seçim bürosuna gelenler günün her saatinde yemek ve televizyon gibi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Yemekler 5 yıldız otelleri de aratmıyor. Seçim bürosunun konforlu ortamı, brada çalışma yürütenlere de büyük bir rahatlık sağlıyor. Konuklar burada ağırlanırken, ulaşılmak istenen kişilerle görüşme yapılıyor.

AYDINLAR BAŞKANLIKTAN VAZGEÇMEYECEK!

Tüm bunlar Mehmet Ali Aydınlar'ın seçimdeki iddiasını ve isteğini ortaya koyarken, Aydınlar'ın başkanlığı sadece bu seçim için düşünmediği ileriye yatırım yaptığının da bir belgesi gibi duruyor. Zaten kulübe yakın kaynaklar Aydınlar'ın seçimi kazanamasa bile bir sonraki seçim için daha iddialı hale gelebileceğıine kesin gözüyle bakıyor.

BÜRODA HERŞEY VAR

Mehmet Ali Aydınlar'ın seçim bürosuna gidenler ve çalışanlar için her türlü konfor düşünüldü...

ÜYELER TEK TEK ARANIYOR

Seçim bürosu adeta sarı-lacivert renklere boyanmış... Büroya gelenler şampiyonluk kutlamasına gelmiş gibi hissediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.