1. HABERLER

  2. SPOR

  3. OCAK İKİ KOLDA ÇARPIŞIYOR
OCAK İKİ KOLDA ÇARPIŞIYOR

OCAK İKİ KOLDA ÇARPIŞIYOR

Ocak iki kolda çarpışıyor

A+A-

Ligin ilk devresinin tamamlanmasının ardından adını kupada ikinci tura yazdıran Girne temsilcisi ikinci turda Küçük Kaymaklı ile karşılaşacak. İlk devrenin sonunda genel bir değerlendirme yapan Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, puansal olarak devreyi hedefledikleri yerde bitirdiklerini söyledi.

Sezon öncesi koydukları hedefi ilk devre sonunda gerçekleştirdiklerini aktaran Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, gelinen noktada namağlup olarak ilk devreyi tamamlamalarının işin artısı olduğu bununda takıma ekstra motive sağladığını vurguladı. Sakatlık yönünden sezona giriş sonrası ciddi ve büyük sorunlar yaşadıklarını belirten Topaloğlu, tüm olumsuzluklara ve sıkıntılara rağmen gelinen noktanın camia adına sevindirici olduğunu belirtti. Sezonu kapatan önemli oyuncularında bulunduğunu aktaran Hasan Topaloğlu bu süre zarfında yer verdiği oyuncuların ise fazlasıyla görevlerini yaptığının altını çizdi.

İkinci devrenin zorluk derecesini unutmamaları gerektiğini aktaran Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, işlerinin ilk devreye göre daha zor ve kıyasıya geçeceğinin altını çizdi. Devre arası takımda yer alan birkaç isimle yolların ayrılacağını belirten Topaloğlu, takıma takviyenin ise önümüzdeki sezon adına yapılacağını aktardı. Genç takımdan sezon içerisinde takıma monte ettiği isimlerden memnuniyetini dile getiren Hasan Topaloğlu, Ertaç dönüşü ile ilgili olaraksa yaptığı değerlendirmede kral lakaplı oyuncunun doğduğu yere geri döndüğünü aktardı. Kupada ikinci turda Kaymaklı ile karşılaşacak olmalarının kendileri adına bir şeyi değiştirmediğini de belirten başarılı çalıştırıcı gidebildikleri noktaya kadar kupa yolunda gitmeyi deneyeceklerini vurguladı.

İlk devre adına önemli maçları geride bıraktıklarını belirten Hasan Topaloğlu, özellikle on ikinci haftada deplasmanda oynanan Yalova maçını unutmanın mümkün olmadığını vurguladı. Git gelleri yanında geriye düştükleri maçı bırakmayıp berabere tamamlamanın ise takım özgüveni adına önemine dikkat çekti. Sahalarında oynadıkları Göçmenköy maçını kazanmaları gerektiğine de değinen Hasan Topaloğlu, girdikleri pozisyon anlamında maçın sonunda sonucun kendileri adına galibiyet olarak yazılması gerektiğini belirtti. Koydukları hedef doğrultusunda, ikinci yarıda kaldıkları yerden devam etmek istediklerini belirten Topaloğlu, Ocak takımını layık olduğu yere taşıma adına çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.