1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. OCAK’TA YOĞUN TEMPO
OCAK’TA YOĞUN TEMPO

OCAK’TA YOĞUN TEMPO

Ocak’ta yoğun tempo

A+A-

Süper Lig’in yeni ekibi Türk Ocağı Limasol, yeni sezon öncesi son hazırlıklarını, kamp yaptığı İzmit-Kartepe’de sürdürmeye devam ediyor

 

Geçtiğimiz sezon Birinci Lig’den, Süper Lig’e şampiyon olarak terfi eden Girne’nin sarı siyahlı ekibi Türk Ocağı Limasol, çalışmalarına Kartepe’de devam ediyor. Sabah, öğlen ve akşam üzeri olmak üzere günde toplam 3 idman gerçekleştiren Hasan Topaloğlu’nun öğrencileri, Kartepe’de güç depoluyor.

Pazartesi İzmit Kartepe’de kampa start veren sarı siyahlı ekip, yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. İlk günü tek idmanla geçen Girne temsilcisi, iki gündür 3 idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Teknik adam Hasan Topaloğlu ve yardımcıları Rıza Erseven ile Ozan Uzunoğlu nezaretinde adeta oyuncuların pestillerini çıkaran sarı siyahlı teknik heyet, oyuncularının istekli oluşlarından oldukça memnun. Takıma yeni katılan siyahi futbolculardan Peter ve Cedric’in idmanlarda iyi performans göstermesi TOL teknik heyetinin yüzünü güldürürken, bir diğer yeni transferler Sezer Yücel, Çağatay Gürler, Salih Say, Hasan Sadrazam ve Kaan Arsu da takıma erken ısındılar.

Perşembe ve Cumartesi maç

Türk Ocağı, kamp yaptığı süre çerçevesinde iki de hazırlık karşılaşması yapacak. Yarın(Perşembe) Dubai 1.Lig ekiplerinden Hatta Clup FC ile çok önemli bir karşılaşma yapacak. Sarı siyahlılar, Cumartesi günü de Türkiye BAL Ligi ekiplerinden Bursa Elmasbahçe ile karşılaşacak.

İdmanlar çok yoğun

Günde 3 idman gerçekleştiren sarı siyahlılar, Kartepe’de güç depolarken, takımın birlik ve beraberliği de gözlerden kaçmıyor. Tekrardan eski yıllarına dönmek isteyen maunacıların, hırslı bir şekilde çalıştığı da gözlemlendi.

6 tane genç A takım kampında

Türk Ocağı Limasol teknik direktörü Hasan Topaloğlu, yapılan transferler ve mevcut kadro dışında 6 tane genç isimle de çalışmalarını sürdürüyor. Mustafa Ercan, Mehmet Uçar, İsmet Düzce, Yağış Bey, İlker Tek ve Salih Can Arslan isimli, yaşları 16 ile 20 arasında değişen 6 tane genç oyuncu da idmanlarda dikkat çeken futbolcular arasında yer alıyor.

Diyalog

 

 

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.