1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖDENMESİ GEREKEN PARALARIN ÖDENMEMESİ
ÖDENMESİ GEREKEN PARALARIN ÖDENMEMESİ

ÖDENMESİ GEREKEN PARALARIN ÖDENMEMESİ

Bugün gerçekleştirilecek olan eylemde de ...

A+A-

 

Sosyal Demokrat Parti (SDP), narenciye üreticilerine ödenmesi gereken paraların ödenmemesini kınadı ve narenciye üreticilerine destek belirtti.

SDP’den yapılan yazılı açıklamada, hükümetin narenciye üreticilerini açlığa sevk ettiğini, geçimini narenciyeden sağlayan üreticilerin elektrik, mazot ve su parasını ödeyemeyecek duruma düşürüldüğünü savunuldu.

SDP, ülke ekonomisine katkı koymaya çalışan üreticilerin haklı davalarında onlara tam destek vereceklerini belirterek, her hükümet döneminde yaşanan bu durumun, mevcut politikaların çöktüğü anlamına geldiğini kaydetti.

SDP, hükümete önerilerini şöyle sundu:

“Önerilerimiz, Kooperatif aracılığı ile bu insanlarımıza alacaklarına karşılık overdraft hakkı tanınması yönündedir. Bankaları yandaşlarına kredi veren ve geriye dönüşü olmayan yerler olarak göreceklerine üretici insanlarımıza bu şekilde bir hizmet götürsünler. Şu anda ülkemizde ses vermeyen sivil toplum örgütü kalmamıştır. Herkes huzursuz ve tedirgindir. Açlık sınırına gelindiğini maalesef Hükümet edenler göremiyorlar.

SDP olarak onları halka hizmet etmeye davet ediyoruz. Bugün gerçekleştirilecek olan eylemde de Güzelyurt üreticisinin yanındayız ve her zaman da yanında olacağız.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.