1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖFKELİ SEVDALI, MAHKEMEYE ÇIKARILDI
ÖFKELİ SEVDALI, MAHKEMEYE ÇIKARILDI

ÖFKELİ SEVDALI, MAHKEMEYE ÇIKARILDI

İlk defası değilmiş...

A+A-

 

Mağusa’da ayrıldığı sevgilisi Ruçhan Kayaman’ın yönetimindeki KU 486 plakalı araca kendi aracı ile çarparak durduran ve akabinde Kayaman’ın aracının ön camını kıran zanlı Şevket Sevdalı tutuklandı. “Kasti hasar” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Sevdalı, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

İlk defası değil…

Meselenin tahkikat memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlı Şevket Sevadalı’nın 16 Ocak tarihinde İsmet İnönü Bulvarı üzerinde kullanımındaki LT 834 plakalı araç ile Ruçhan Kayaman’ın yönetimindeki KU 486 plakalı aracın sağ yan kısmına çarpıp durmasını sağladığını açıkladı. Çangaroğlu, akabinde zanlı Sevdalı’nın, müşteki Kayaman’ın aracının ön camını kırarak 6 bin TL’lik kasti hasar verdiğini söyleyerek, zanlının daha önce de muhtelif tarihlerde müştekiye yönelik, aracına ve evine kasti hasar ve darp suçlarını işlediğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Çangaroğlu, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Serbest bırakıldı…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Şevket Sevdalı’nın kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 3 bin TL nakdi teminat ödemesine, 1 KKTC vatandaşının 50 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi. Toroslu, ayrıca zanlı Sevdalı’nın teminat şartlarını yerine getirememesi halinde 1 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.