1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖFKENİN SONU ZARAR!
ÖFKENİN SONU ZARAR!

ÖFKENİN SONU ZARAR!

Kazalı aracı ‘istedikleri sürede’ tamir etmeyen kaportacı Şaban’ı döven Albayrak kardeşler tutuklandı.

A+A-

Çiğdem AYDIN

Başkent Lefkoşa’da, 10 Mart tarihinde gerçekleşen bir olay, öfke ile kalkan zararla oturur atasözünü haklı çıkardı. Kazalı araçlarını istedikleri sürede tamir etmediği gerekçesi ile kaportacıyı döven Mehmet Albayrak ve Abdulgani Albayrak kardeşler bu öfkelerinin bedelini mahkemelik olarak ödedi.

Olaydan sonra polise götürülen ve bir gece hücrede tutulan zanlılar dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.Duruşmada zanlıların teminata bağlanması talep edildi.

Polis, 10 Mart tarihinde meydana gelen olayda zanlılar Mehmet Albayrak ve Abdulgani Albayrak’ın kazalı araçlarını sigorta şirketinin belirlediği Şaban İpek’in kaportacı dükkânına götürdüklerini ancak araçlarının istedikleri süre içerisinde tamir edilmemesinden dolayı olay çıkardıklarını söyledi. 

 

İpek, şikayetçi oldu…

Polis, zanlıların kaportacı İpek’i darp ettiğini ve şikâyet üzerine tutuklandıklarını anlattı. Polis, zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmalarını talep etti. Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı ve  haftada bir gün en yakın polis karakoluna gidip imza atmaları şartları ile zanlıların tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.