1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖFKESİ BAŞINA İŞ AÇTI!
ÖFKESİ BAŞINA İŞ AÇTI!

ÖFKESİ BAŞINA İŞ AÇTI!

Barda başlayan kavga sokağa taştı

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa’da 2 genç arasında çıkan kavgada Mert Sicimoğlu’nun burun kemiği ve göz tabanı kemiği kırıldı, Merthan Ozan ise tutuklandı

Mağusa’da 2 genç arasında çıkan kavgada Mert Sicimoğlu’nun burun kemiği ile göz tabanı kemiği kırıldı, Sicimoğlu’nu vahim bedensel zarara uğratan Merthan Ozan ise olaydan 5 gün sonra tespit edilerek tutuklandı. “Vahim zarar” suçundan dolayı dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Ozan tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Barda başlayan kavga sokağa taştı

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Çebi, zanlı Merthan Ozan’ın 10 Mayıs 2019 tarihinde Mağusa’da faaliyet bir barda Mert Sicimoğlu ile tartıştığını söyledi. Zanlı Ozan ile müşteki Sicimoğlu’nun aralarında çıkan tartışma neticesinde, ayni sokak üzerinde bulunan bir inşaat ofisi önünde kavga etmeye başladıklarını belirten Çebi, zanlının kavga esnasında müşteki Sicimoğlu’nun yüzüne yumruk atarak burnunu ve göz tabanı kemiğinin kırılmasına neden olduğunu açıkladı. Çebi, zanlının 15 Mayıs 2019 tarihinde tespit edilerek tutuklandığını söyleyerek, zanlının suçlarını kabul ettiğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını ifade eden Çebi, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

5 bin TL’ye serbest

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Merthan Ozan’ın kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve 5 bin TL nakdi teminat ödemesine emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.