1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖFKEYLE KALKTI, ZARARLA OTURDU
ÖFKEYLE KALKTI, ZARARLA OTURDU

ÖFKEYLE KALKTI, ZARARLA OTURDU

Öfkeyle kalktı, zararla oturdu

A+A-

Nadire BAHADİ

Mağusa’da Özyiğit Kaporta isimli iş yeri çalışanı Saffet Kaya’nın kendisine olan borcunu ödemediği gerekçesi ile öfkelenen 65 yaşındaki Ali Serin, tamir için dükkana bırakılan ED 228 plakalı aracı ateşe verdi.

“Kasti hasar” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı Serin, soruşturma amacı ile 3 gün poliste tutuklu kalacak.
Yanıcı maddeyle ateşe verdi

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Ersoy Saydağ, zanlı Ali Serin’in 20 Ağustos tarihinde kendisine olan borcunu ödemediği gerekçesiyle Saffet Kaya’ya zarar vermek için Kaya’nın çalıştığı Özyiğit Kaporta isimli dükkanının önüne giderek orada kaporta dükkanına tamir için bırakılan İlkin Cangil’e ait ED 228 plakalı aracın üzerine yanıcı madde dökmek suretiyle ateşe verdiğini ve kasti hasara uğrattığını açıkladı. Olay ilgili olarak yürütülen soruşturmanın yeni başladığını belirten Saydağ, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Soruşturma süresince tutuklu kalacaklar

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, polisin başlattığı soruşturmanın selameti açısından zanlı Ali Serin’in 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.