1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Öğle yemeği yemeyen sevgilisinin 3 yaşındaki kızını, bazaya fırlatarak öldürdü
Öğle yemeği yemeyen sevgilisinin 3 yaşındaki kızını, bazaya fırlatarak öldürdü

Öğle yemeği yemeyen sevgilisinin 3 yaşındaki kızını, bazaya fırlatarak öldürdü

Öğle yemeği yemeyen sevgilisinin 3 yaşındaki kızını, bazaya fırlatarak öldürdü

A+A-

İngiltere'de yaşayan Paul Marsh isimli şahıs, öğle yemeği yemek istemeyen kız arkadaşının 3 yaşındaki engelli kızı Jessica Dalgleish'ı bazaya fırlattı. Küçük kız, başının bazaya çarpmasından ardından feci şekilde can verdi.

İngiltere'de kahreden bir olay meydana geldi. Maidstone kentinde ikamet eden 27 yaşındaki Paul Marsh ile aynı yaştaki Hannah Butler, birliktelik yaşamaya başladı. Bu sırada Butler'in 3 yaşındaki engelli kızı Jessica Dalgleish de ikiliyle birlikte kalıyordu.

ÖĞLE YEMEĞİNİ YEMEK İSTEMEDİ

Paul Marsh, evde olduğu sırada 3 yaşındaki kızı öğlen yemeği yemesi için çağırdı ancak küçük kız, öğle yemeğini yemek istemedi. Ardından da Paul Marsh, hem yemeğini yemediği hem de kızın maç izlerken kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle 3 yaşındaki çocuğu bazaya doğru fırlattı.

1-20220116151655.jpg

KAFASI BAZAYA ÇARPTI

Küçük çocuğun kafası, bazaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Jessica,eve çağrılan sağlıkçılar tarafından Londra'daki King's College Hastanesi'ne götürüldü. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İncelemelerde, küçük kızın defalarca şiddete maruz kaldığı ortaya çıkarıldı.

2-20220116151823.jpg

 11 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Maidstone Crown Mahkemesi'nde yargılanmasına başlanan Paul Marsh'a 11 yıl hapis cezası verildi. Ancak Marsh'ın 6 yıl hapiste kaldıktan sonra serbest kalabileceği konuşuluyor. AnneHannah Butler ise sevgilisine verilen cezayı az bularak, tepkisini dile getirdi.

3-660.jpg

Haberler.com /  Barış Yahya Çinçin 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.