1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Oğlu için yapılan yorumlar Didem Uzel'i çıldırttı!
Oğlu için yapılan yorumlar Didem Uzel'i çıldırttı!

Oğlu için yapılan yorumlar Didem Uzel'i çıldırttı!

Oğlu için yapılan yorumlar Didem Uzel'i çıldırttı!

A+A-

New York'ta yaşayan eski manken Didem Uzel, oğlu Aslan'ın fotoğrafına bir takipçisinin yaptığı yoruma ateş püskürdü.

Didem Uzel'in oğlu Aslan'ın fotoğrafına Uzel'in bir takipçisi "Bu çoduğu görünce 'pis boğaz' diyesim geliyor nedense yada 'öğütücü'" yorumunu yazınca Didem Uzel "Siz nasıl bir annesiniz? Bir evlat, bir bebek için bu yorumu yapabiliyorsunuz! Çok çirkinsiniz çok. İçiniz ziftlenmiş sizin. Yazık." sözleriyle karşılık verdi.

Bunun üzerine sosyal medya kullanıcısı kadının sözleri daha da sertleşti: "Sana anneliğimle ilgili öyle şeyler anlatırım ki, ağzın açık kalır! Benim anneliğimi sorgulamak ne haddine? Çevremde anneliğim parmakla gösteriliyor bir parça merakın gitmiştir umarım. Ben sadece sevmiyorum bu çocuğu o kadar. İtici geliyor. Her çocuğu sevmek zorunda da değilim. Tekrar söylüyorum bu çocuk obez. O zaman ben de sana sorayım. Nasıl bir annesin de çocuğunu bu kadar pis boğaz yapabildin? bariz sağlıksız besleniyor." şeklinde Didem Uzel'e cevap verdi.

Okuduklarıyla çılgına dönen Didem Uzel ise "Siz gerçekten bir skandalsınız. Arkadaşıma buraya yorum yazdı diye 'Ben kimin kızıyım biliyor musun k...r' diye mesaj yazmışsınız. Bir kadın olarak yazdıklarınızdan (devamı var) utandık biz. Siz ne kadar iyi bir anneyseniz, ben de okadar iyiyim. Hiçbir anne çocuğu için kötüsünü düşünmez. Sizin başka çocuklara yaklaşımınız karakterinizi ele veriyor. Sevimsiz yada obez olabilir ama onun bana ihtiyacı var. 'Annem' diye ağlıyor. Bir ana kuzusu.Anlatabildim mi?" yorumunu yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.