1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖĞRENCİ KAVGASI YDÜ’YÜ KARIŞTIRDI
ÖĞRENCİ KAVGASI YDÜ’YÜ KARIŞTIRDI

ÖĞRENCİ KAVGASI YDÜ’YÜ KARIŞTIRDI

İki grubun kavgada bıçaklar çekildi sopalar kaldırıldı...

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi kampusu yine öğrencilerin kavgasına sahne oldu. Aralarında daha önceden husumet bulunan iki grubun kavgada bıçaklar çekildi sopalar kaldırıldı. 3 kişi tutuklandı.

Duygu ALAN

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Yakın Doğu Üniversitesi kampusu içerisinde önceki gün iki grup arasında kavga çıktı.

Gençler arasında çıkan bıçaklı, sopalı kavgada polis 3 kişiyi gözaltına aldı. Kavgaya karışan A.G.D., N.B.,ve U.E. isimli üç kişi halen aranıyor.

Gözaltına alınan Veysel Kaplan, Mehmet Bubi Özateş ve Mehmet Can Ava isimli üç zanlı Lefkoşa’da dün mahkemeye çıkarıldı.

Tarman: Aranan şahıslar var

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Hamza Tarman, mahkemede verdiği ifadede, zanlı Veysel Kaplan, Mehmet Bubi Özateş ve Mehmet Can Ava’nın 27 Ekim 2017 tarihinde, saat 14.15 sıralarında, YDÜ kampusu içerisindeki otoparkta, kimlikleri henüz tespit edilemeyen 12 kişi ile birlikte 34 JS 7369 plakalı aracın içerisinden çıkardıkları sopalar ile daha önceden aralarında husumet bulunan A.G.D., N.B.,ve U.E. isimli üç kişiyi darp ettiklerini kaydetti.

Hamza Tarman, çıkan kavga, A.G.D., N.B.,ve U.E.’nin ise tasarruflarında bulundurdukları kanunsuz bıçaklar ile Veysel Kaplan, Mehmet Bubi Özateş ve Mehmet Can Ava’yı muhtelif yerlerinden yaraladığını kaydetti.

Olayla ilgili soruşturmanın henüz başladığını söyleyen polis memuru Hamza Tarman, kayıp emareler, alınması gereken tanık ifadeleri ve halen aranmakta olan şahıslar olduğunu belirtti.

Tarman, olayla ilgili incelenmesi gereken kamera görüntüleri de olduğunu söyleyerek zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün poliste tutuklu kalacaklar

Mahkeme, huzurundaki şahadet doğrultusunda olayın ciddi olduğuna, olayla ilgili halen aranmakta olan şahıslar ve kayıp emareler olduğuna vurgu yaparak zanlıların bu aşamada serbest kalmaları halinde tahkikata etki etme olasılıkları olduğunu kaydetti.

Mahkeme, üç zanlının da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.