1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖĞRENCİ KAVGASINDA 3 KİŞİ SERBEST!
ÖĞRENCİ KAVGASINDA 3 KİŞİ SERBEST!

ÖĞRENCİ KAVGASINDA 3 KİŞİ SERBEST!

Soruşturma sürüyor!

A+A-

YDÜ'deki kavgada sopayla saldıran grubun tutukluluğu uzatıldı, bıçakla karşılık veren 3 kişi serbest bırakıldı...

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) içerisinde bıçak ve sopalarla kavga eden; Mehmet Can Ava, Veysel Kaplan, Mehmet Bubi Özateş, Ramazan Ay ile karşı gurup Ulaş Ekinci, Ahmet Dündar ve Nurullah Basut isimli zanlılar dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 

Polis, sopalı saldırı düzenleyen 4 zanlının tutukluluk süresinin uzatılmasını talep ederken bıçaklı saldırganlar teminata bağlandı. 

Duruşmada olayı aktaran polis, 27 Ekim tarihinde YDÜ’de oto park yeri içerisinde çıkan kavgada Mehmet Can Ava, Veysel Kaplan, Mehmet Bubi Özateş, Ramazan Ay’ın beraberlerindeki 11 kişiyle birlikte tahta sopa ile Ulaş Ekinci, Ahmet Dündar ve Nurullah Basut’a saldırdığını, sopalı saldırıya uğrayan zanlıların ise karşı tarafa bıçakla karşılık verdiğini söyledi.  

İki taraftan da yaralanan oldu 

Olayda her iki tarafın hafif yaralandığını kaydeden polis, mesele ile ilgili tutuklanan zanlıların soruşturma amaçlı 3 gündür polis gözetiminde bulunduğunu belirtti. Polis, zanlılar Ulaş Ekinci, Ahmet Dündar ve Nurullah Basut hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, diğer zanlılar Mehmet Can Ava, Veysel Kaplan, Mehmet Bubi Özateş, Ramazan Ay hakkındaki soruşturmanın ise sürdüğünü söyledi. Polis, zanlılarla birlikte hareket eden 11 kişinin henüz bulunamadığını belirterek, 3 gün daha süre istedi. 

Mahkeme, sopalı saldırganların tutukluluk süresini üç daha uzatırken, diğer zanlılar Ulaş Ekinci, Ahmet Dündar ve Nurullah Basut’u teminata bağladı. Mahkeme, yurt dışı çıkış yasağı ve zanlıların 10’ar bin TL kefalet senedi imzalaması şartlarıyla tutuksuz yargılanmalarına emir verdi. 

Diyalog

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.