1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖĞRENCİ MİNİBÜSÜ İLE ARAÇ ÇARPIŞTI!
ÖĞRENCİ MİNİBÜSÜ İLE ARAÇ ÇARPIŞTI!

ÖĞRENCİ MİNİBÜSÜ İLE ARAÇ ÇARPIŞTI!

Yürekleri ağızlarına gelenler bu kez çocukardı! ....Aileler; ''Çocuklarımız bizim canımız. Onlar her gün okula gitmeleri için şoförlere emanet ediyoruz....''

A+A-

Güzelyurt-Lefkoşa anayolunun Alayköy-Türkeli çemberi üzerinde dün sabah saat 07.30 sıralarından meydana gelen trafik kazasında, bir kişi hafif yaralandı.

Kaza, Lefkoşa istikametine gitmekte olan V.Ö yönetimindeki TLC 302 plakalı öğrenci minibüsünün, Türkeli istikametinden gelip çembere girmekte olan A.K yönetimindeki BU 454 plakalı salon araca çarpması sonucu meydana geldi.

Kaza sonrasında salon araç içerisinde bulunan A.K, olay yerine çağrılan ambulansla Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Kazada, minibüs içerisinde bulunan öğrenciler ise korkulu anlar yaşadı.

Minibüs içerisinde çocuğunun da bulunduğunu anlatan bir veli, büyük bir faciadan dönüldüğünü ve çocukların zarar görmemesini büyük bir şans olduğunu belirtti.

Otobüs şoförlerinin, herkesten daha dikkatli araç kullanması gerektiğini belirten veli, “Çocuklarımız bizim canımız. Onları her gün okula gitmeleri için şoförlere emanet ediyoruz. Can taşıyorlar ve bunun bilincinde olmaları gerekli. Allah çocuklarımızı korudu. Çocuğumun yanına gittiğimde korkudan konuşamıyordu. Lütfen otobüs şoförlerimiz araçlarını daha yavaş ve daha dikkatli kullansın” dedi.

 

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.