1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ÖĞRENCİLER DİKKAT!
ÖĞRENCİLER DİKKAT!

ÖĞRENCİLER DİKKAT!

Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL) ve 20 Temmuz Fen Lisesi (20 TFL) yerleştirme sınavı başvuruları 6-13 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

A+A-

Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL) ve 20 Temmuz Fen Lisesi (20 TFL) yerleştirme sınavı başvuruları 6-13 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Talim Terbiye Dairesi Müdürü Mehmet Kortmaz’dan elde edilen bilgiye göre sınava, 2012-13 öğretim yılında 8’inci sınıfa devam edip mezun olmaya hak kazananlar ile öğrenimlerine Bülent Ecevit Anadolu Lisesi veya 20 Temmuz Fen Lisesi’nde devam etmek isteyen tüm öğrenciler katılabilecek.

Sınav kayıtları, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi ve 20 Temmuz Fen Lisesi’nde yapılacak.

Kayıt sırasında öğrencilerden istenen belgeler şunlar:

“KKTC veya TC kimlik kartı veya diğer ülke pasaport ve fotokopisi, bir adet vesikalık fotoğraf, sınav harcının yatırıldığını gösteren banka dekontu, doldurulmuş sınav başvuru formu ve öğrenci belgesi”

Kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra öğrencilere adlarına hazırlanmış, fotoğraflı sınav giriş belgesi verilecek. Adaylar, sınava, sınav giriş belgesini ve kimlik kartını göstererek girebilecek.

Sınav ücreti, Sınav Kılavuz Kitapçığı dahil 100 TL olarak belirlenirken, ücretin, Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası’ndaki Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Fonu 10-304-83078 numaralı hesaba yatırılması gerekiyor.

Sınav, 15 Haziran Cumartesi iki oturum şeklinde yapılacak.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.