1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÖĞRENCİLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ
ÖĞRENCİLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ

ÖĞRENCİLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Öğrenciler ölümden döndü

A+A-

Gazimağusa’da sabahın ilk saatlerinde meydana gelen kazada, alkollü sürücünün kullandığı araç kontrolden çıkarak elektrik direğini yerinden söküp takla attı
 
Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da dün, günün ilk saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, yine yürekler ağızlara geldi. Alkollü sürücünün kontrolünü kaybettiği araç, yolun solundan çıkarak elektrik direğini yerinden söküp kaldırım üzerinde ters döndü.

Kazanın ardından aracın sürücüsü 26 yaşındaki İranlı öğrenci Amin Mohsemfard’ın, yüzde 139 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Araçta yolcu olarak bulunan İranlı öğrenciler Nasım Zarza (19) ve Abeedmohsen Fard (19), ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Her iki kazazede yara almazken, bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

Erdoğan Acar Caddesi üzerindeki Kamyoncular Birliği’nin bulunduğu bölgede, saat 02.00’de meydana gelen trafik kazası korku yarattı.

Amin Mohsemfard’ın kullanımındaki LR 797 plakalı araç, Suriçi’ne doğru seyrettiği sırada, Kamyoncular Birliği’nin yanındaki keskin viraj üzerinde kontrolden çıktı.

Yolun solundan çıkan araç, önce ahşap elektrik direğine çarparak yerinden söktü; daha sonra da bir takla atıp kaldırım üzerinde ters durdu.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.